Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencia Malaga Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 5.6
 • Sikkerhet 5.4
 • Sted 5.4
 • Personale 5.4
 • Atmosphere 4.6
 • Renslighet 3.9
 • Fasiliteter 4.4

Sted

c/ Jeronimo Bobadilla N4

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Fra buss eller togstasjon med bybuss

Hvis du kom med buss eller tog ta bybuss N1 eller tre fra Heroes de Sostoa Avenue bussholdeplass mot Avenue de la Paloma (spør bussjåføren). Gå av på Helt de Sostoa - BDA Giron bussholdeplass. Du er nærmere. Gå ytterligere 30 meter og ta til høyre ved første hjørnet (du kan se en mini) - du er på Jeronimo Bobadilla gate og vandrerhjemmet vil være på høyre side av gaten N.4.

Vandrerhjemmet inngangen er den med stor svart dør. På veggen over døren er det et lite skilt: RESIDENCIA Malaga Backpackers

Fra buss eller tog stasjon PÅ FOTEN

Fra busstasjonen spasertur gjennom jernbanestasjonen - vandrerhjemmet er bare 15 minutter unna.
RENFE jernbanestasjonen vil være på din høyre side. Hold deg på Heroes de Sostoa gate og følg veien rett frem hele veien til CEPSA bensinstasjon som vil være på venstre side. Jeronimo Bobadilla gate starter rett over veien i motsatt retning fra bensinstasjonen.

FRA FLYPLASSEN
Hvis du ønsker å komme med buss, må du ta bussen A og gå av i La Paloma Aveneu Bda Giron. Watching til avenue du må gå til venstre og krysse gaten, vil du se en butikk som heter Euro Cien. Du må krysse La Paloma Avenue til du ser et supermarked som heter: Supercor gå videre og du kommer til heltene de Sostoa Avenue, fortsett rett frem og ta til venstre i neste kryss dette er Jeronimo Bobadilla Street, vi er i nummer 4. varsel på døra sier: Residencia Malaga Backpackers.
Hvis du ønsker å ta en taxi kostnaden er rundt 20, og du har å fortelle taxisjåføren navnet på gaten er Jeronimo Bobadilla N4, foran Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) og beliggenheten er mellom Helt de Sostoa og Av. de la Paloma. Innkalling på døra sier: Residencia Malaga Backpackers.

Med bil fra CADIZ
Ta Exit Malaga Centro Puerto (sentrum port). Ta til høyre i første avenue, Juan XXIII. Gå rett langs avenue 1300 meter. Krysse broen og ta til høyre, kjør rett 200 meter og ta til venstre. Denne gaten er Jeronimo Bobadilla. Gå rette 80 meter og den svarte døren er vandrerhjemmets. Du kan parkere i gata, er det gratis å gjøre det.

MED BIL FRA BARCELONA
Ta Exit 238-A Center. Ta til høyre i første avenue, Juan XXIII. Gå rett langs avenue 1300 meter. Krysse broen og ta til høyre, kjør rett 200 meter og ta til venstre. Denne gaten er Jeronimo Bobadilla. Gå rette 80 meter og den svarte døren er vandrerhjemmets. Du kan parkere i gata, er det gratis å gjøre det.

VIKTIG: skrive ut kart hvor vi viser bussholdeplasser og oppholds steder, og dermed kan du finne oss lettere.
 • Verdi for pengene 5.6
 • Sikkerhet 5.4
 • Sted 5.4
 • Personale 5.4
 • Atmosphere 4.6
 • Renslighet 3.9
 • Fasiliteter 4.4
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.