X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Residenza A tribute to Music

Castello Riva Schiavoni, 4127 San Marco, Venezia, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Veldig fint palass for 19. århundre i frihet stil, som ligger i den viktigste delen av Venezia. Rommene er utstyrt med gode fasiliteter og noen av dem har fantastisk utsikt over lagunen foran St. Mark 'firkantet noen få skritt fra Dogepalasset og Sukkenes bro.

Vår Inn tilbyr en av de beste løsningene for å tilbringe et hyggelig opphold, og gir den måten å oppdage magien i byen. Bare ved ankomst kan du føle denne følelsen når skjønnheten i lagunen, visning av St. Marks Square og kirken Santa Maria della Salute, av Giorgio Island St. vises alle sammen foran deg. Lobbyen, opprettet for å gi en mottaks atmosfære, vil være din kontaktpunkt med våre ansatte.

Hvis itsa lang ferie eller anledning til å tilbringe en romantisk kveld be om all informasjonen du trenger: restauranter, museer, transport, shopping og utstilling, men det er mer ... Konserter, besøk til et glass fabrikk i øya Murano og hvorfor ikke, kan du prøve lykken på kasinoet.
Vi står til din disposisjon 24 timer.
Fabelen fortsetter i våre rom, de fleste av dem vender mot lagunen, de tilbyr en fantastisk panorama og forhøyede komfort.
Alle rommene i venetiansk stil er utstyrt med dusj eller badekar, telefon, klimaanlegg, minibar, TV lørdag, safe og trådløst.

Kom og besøk oss !!!

Vennligst informer om ankomsttid.
Innsjekking: etter 13:00.
Sjekk ut: før klokka 11.

Avbestillinger må gjøres minst 72 timer før ankomst, ellers vil den første natten 's oppholdet vil bli belastet på kundens ' s kredittkort.

Ved manglende oppmøte den første natten 's oppholdet vil bli belastet på kundens ' s kredittkort.

Byskatt trer i kraft 24. august 2011 og vil bli avgjort direkte på hotellet. Den daglige prisen er 2,5 for voksne og er gratis for barn under 10 år, og det skal betales separat. Eventuelle reduksjoner eller fritak vil bli beregnet ved utsjekking.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Kabel TV
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Residenza A tribute to Music Located at Castello Riva Schiavoni, 4127 San Marco, , Venice.
Residenza A tribute to Music
Italy
Venice Veneto 30122 Castello Riva Schiavoni, 4127 San Marco
0% 110
45.4338764 12.3457789
Residenza A tribute to Music
    Ledige rom     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc