X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Resort Campogaio

Via Capo, 39, Sorrento, Italia

76%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 78%Sikkerhet
 • 74%Sted
 • 71%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 76%Renslighet
 • 72%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Village Camping Santafortunata Campogaio ligger på et sted av tidløs skjønnhet, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, med en nydelig panorama-beliggenhet med utsikt over Napolibukten, den umiskjennelige silhuetten av Vesuv, og den nærliggende byen Sorrento.
Ligger i et rolig boligområde i Sorrento gode forbindelser med offentlig transport til alle regionens berømte attraksjonene, er Village Santafortunata det perfekte valget for kresne reisende som søker hav, kunst, slappe av og natur.
Anlegget er designet for kunder som har et moderne og dynamisk livsstil, som elsker å tilbringe ferien i kontakt med naturen uten å gi opp sine komfort. Plasseringen av feriestedet, i hjertet av Sorrentinahalvøya tilbyr muligheten til å oppdage alle underverkene i Sorrento med sin naturlige, historiske, arkitektoniske og kulturelle arv. Med sine greenfield områder, sine tradisjoner og gastronomi har hyggelige båtturer langs kysten eller fantastiske utflukter.
Villaggio Santafortunata benytter deg av et utendørs svømmebasseng, utstyrt på en moderne måte med parasoller og solsenger og utstyrt med en kiosk. Anlegget har direkte tilgang til den private steinstranden er utstyrt med solsenger og parasoller som du kan leie, toalett, dusj og bar.
I august et team av profesjonelle flerspråklige playworkers fra hele Italia vil gjerne legge til glede av oppholdet av både voksne og barn ved et daglig og nattlig underholdningsprogram, ordnet etter aldersgrupper.
I tillegg er barn utstyrt med en stor lekeplass og med en ganske dyr gården.
Anlegget er også utstyrt med et indre marked, hvor du kan kjøpe noen produkter som gjør trives og med et vaskeri tørketrommel service.
Slikk Sorrento sublime sommersolen over et glass avkjølt limoncello, fange den allestedsnærværende myk duft av sitronlunder på den varme middelhavs bris, eller smake vår restaurant inspirert til regional mat mot en fantastisk panorama bakteppe.
Hvis du leter etter kultur og eventyr, besøk de historiske ruinene av det gamle Pompei, i stedet, hvis du leter etter romantikk ta en kort båttur direkte fra stranden vår til den fantastisk vakre øya Capri, eller utforske de forlokkende hotspots av Positano, Amalfi og Ravello på den nydelige Amalfikysten, med sin strålende kobling av grov sjø klipper og levende asurblå vannet.
Landsbyen samarbeider også med en godt utstyrt og profesjonelt dykkesenter som tilbyr muligheten til å oppdage den beskyttede havnen i Punta Campanella og våre fantastiske buktene på kysten med kurs og dykking for alle aldre.

Det er mulig å velge boligen som passer best til dine behov, fra blant mulighetene: feriestedet tilbyr Grønne hytter med eller uten bad, Telt hytter, eget telt.
Alle boenhetene har en parkeringsplass for en bil med en ekstra kostnad i høysesongen.
Grønne Hytter med bad: Prefabrikerte mini-hytte med grunnleggende møbler inkludert senger, garderobe og bad med dusj og toalett. Mini-hytter er tilgjengelig med enten en dobbeltseng (plass til 2 personer) eller med køyesenger og en ekstra enkeltseng (plass til 3 personer). Sengetøy, deksler og toalettpapir er gitt, og det er mulig å gjøre bruk av separat kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap. Håndklær kan leies på forespørsel fra Campingplass resepsjonen.
Denne løsningen er perfekt for unge backpackere som har et begrenset budsjett. Vi tilbyr dem et nytt konsept for hostel, midt i det grønne til gode priser, men med mulighet til å benytte seg av våre tjenester.
Grønne hytter uten bad: Prefabrikkerte mini-hytter med grunnleggende møbler inkludert senger og garderobeskap. Mini-hytter er tilgjengelig med enten en dobbeltseng (plass til 2 personer) eller med køyesenger og en ekstra enkeltseng (plass til 3 personer). Sengetøy, puter og dekker er gitt. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et separat kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap. Håndklær kan leies på forespørsel fra Campingplass resepsjonen.
Telt Hytter: hytter (konstruert fra jern med vegger i PVC) på ca 7 kvm, bestående av senger og skap, uten eget bad eller kjøkken. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et separat kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap. Håndklær, kan gryter og panner og sengetøy leies fra leiren mottak.

Egne Telt: Komfortabel firkantede telt, som måler 2,20 x 2,40 meter, komplett med 2 komfortable senger, puter, deksler og sengetøy. Videre er teltet godt lukket ved hjelp av en hengelås. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et separat kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap.

Camping:
Panorama plasser med en fantastisk utsikt over Napolibukten og Vesuv, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, noe som garanterer en ferie nær naturen. . Nesten alle plasser er egnet for bobiler og campingvogner opp til 7 tonn i lengde.
Stor inngang som gir enkel tilgang til vår campingplass. Vi er den eneste campingplassen på Sorrentinahalvøya og Amalfikysten som kan romme store vogner og bobiler, med mulighet til å bruke Camper service, utslipp kjemisk toalett og fylle drikkevann.
Campingplassen har vedlagt camping områder av ulike typer og størrelser, med europeiske stikkontakter (6A-1400W), gratis varme dusjer og vasker å vaske klær og retter.

Camping Village Santafortunata tilbyr deg følgende tjenester:
Gratis svømmebasseng med fasiliteter:
Åpning fra 01/04 til 30 / 09- (bading cup obligatorisk) - tiden 09,30 til 18,30
Pool bar høysesong: Åpningstid 10.00 / 17.00
Gratis privat strand: Åpningstid 08.00-19.00
Beach bar høysesong: Åpningstid 10.00 / 17.00
Restaurant-pizzeria med turistmenyer: Åpningstider 08,00 til 10,30 / 18,00 opp til endelukningen
Bar: Bar åpen 10,30 til 12,00 / 18,00 opp til endelukningen
Mini markedet: Åpent hele uken
(Lavsesong) Åpningstider 7,00 -12,00 / 16,30 til 19,30
(Høysesong) Åpningstider 7,00 til 12,30 / 16,30 til 20,00
Mottak info Punkt: 24 timer
Wifi: ikke gratis - kjøpes i resepsjonen
Varm dusj: 24 timer gratis
Vaskemaskiner (€ 4,00) - tørketrommel (€ 4,50): Ligger i de offentlige tjenestene til campingplassen og foran minimarked-Bruk med mynter 0,50 - € 1,00- € 2,00
Dag besøkende: € 15,00
Buss-togbilletter: kjøpes i resepsjonen
Atm: 300 tonn
Postkontor: 300 tonn
Bensinstasjon: 300 meter
Aviser-sigaretter: 300 meter
Sett med håndklær: € 5,00
Ark: inkludert
Safer i resepsjonen
Ground tennis
Volleyball
Fotballbane
Gratis camper service
Vandreturer
Båtturer: Capri-Positano-Amalfi
Daglig utflukt: Vesuv-Pompeii-Ercolano-Amalfi Drive
Car-scooter parkering med en ekstra kostnad i høysesongen
Car-scooter
Kanoutleie i høysesongen
Båtutleie
Lekeplass
Diskotek og underholdning i august
Animal farm
Hårføner
Ingen portforbud
Bestill utveksling
Taxi service
Overføre til / fra flyplass
bbq

innsjekking: 03:00 til 12:00
sjekk ut: etter 08:00 til 10:30

Viktig !!!

Avbestilling:

Avbestillinger må gjøres kun via e-post minst 48 timer før ankomstdagen. Hvis tilstrekkelig varsel ikke er mottatt, vil vi dessverre nødt til å belaste kortet ditt. Beløpet belastes vil være din første overnatting.
Telefon avbestillinger godtas ikke
- For betaling ved ankomst, har vi ikke aksepterer kredittkort

Leievilkår:

- Våre vandrerhjem vil akseptere gjester som ankommer fra 10:00 og sjekke etter 15.00am.
- Ved ankomst på vandrerhjemmet, må du betale hele saldoen betales i kontanter.
- Endringer eller endringer reservasjonen din kan ikke gjøres ved innsjekking
- En gyldig ID (EU-land) eller et gyldig pass kreves ved innsjekking

Vennligst merk

Byskatt: ikke Inkludert: € 1,00 per person per dag for maksimalt 7 netter. Er fritatt fra å betale barn yngre enn 18 år. Byskatt vil bli betalt ved ankomst til landsbyen ...

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • BBQ
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Café
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Spillrom
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs svømmebasseng
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Biljardbord
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Håndklær er ikke inkludert


Betingelser

 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke portforbud
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Resort Campogaio Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Resort Campogaio
Italy
Sorrento Napoli Italia/80067 Via Capo, 39
76% 414
40.6275033 14.3572640
Resort Campogaio
    Ledige rom     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc