X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Resort Campogaio

Via Capo, 39, Sorrento, Italia

83%Rangering

 • 87%Verdi for pengene
 • 85%Sikkerhet
 • 79%Sted
 • 80%Personale
 • 83%Atmosphere
 • 82%Renslighet
 • 84%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Village Camping Santafortunata Campogaio ligger på et sted av tidløs skjønnhet, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, med en nydelig panoramautsikt over Gulf of Naples, den umiskjennelige silhuetten av Vesuv, og den nærliggende byen av Sorrento.
Ligger i et rolig boligområde i Sorrento gode forbindelser med offentlig transport til alle regionens berømte attraksjoner, er Village Santafortunata det perfekte valget for kresne reisende som søker hav, kunst, slappe av og helse.
Anlegget er designet for kunder som har et moderne og dynamisk livsstil, som elsker å tilbringe ferien i kontakt med naturen uten å gi opp sine fasiliteter. Plasseringen av anlegget, i hjertet av Sorrentinahalvøya tilbyr muligheten til å oppdage alle underverkene i Sorrento med sin naturlige, historiske, arkitektoniske og kulturelle arv. Med sine nyetableringer områder, sine tradisjoner og gastronomi ha hyggelige båtturer langs kysten eller fantastiske utflukter.
Villaggio Santafortunata benytter seg av et utendørs svømmebasseng, utstyrt på en moderne måte med parasoller og solsenger, og utstyrt med en kiosk. Anlegget har direkte tilgang til den private steinete strand utstyrt med solsenger og parasoller du kan leie, toalett, dusj og bar.
I august et team av profesjonelle flerspråklige playworkers fra hele Italia vil gjerne legge til glede av oppholdet av både voksne og barn med et daglig og nattlig underholdning program, ordnet etter aldersgrupper.
I tillegg er barn utstyrt med en stor lekeplass og med en ganske dyr gården.
Anlegget er også utstyrt med et indre marked, hvor du kan kjøpe noen produkter som gjør nyte oppholdet og med et vaskeri-tørketrommel service.
Suge opp Sorrento sublime sommersolen over et glass kjølt limoncello, fange den allestedsnærværende mellow duft av sitron lunder på den varme brisen fra Middelhavet, eller smake vår restaurant inspirert til regional mat mot en fantastisk panoramautsikt bakteppe.
Hvis du leter etter kultur og eventyr, besøke de historiske ruinene av det gamle Pompei, i stedet, hvis du leter etter romantikk ta en kort båttur direkte fra stranden vår til den fantastisk vakre øya Capri, eller utforsk de forlokkende hotspots av Positano, Amalfi og Ravello på den nydelige Amalfikysten, med sin strålende kobling av grov sjø klipper og levende asurblått vann.
Landsbyen samarbeider også med en velutstyrt og profesjonelt dykkesenter som tilbyr muligheten til å oppdage den beskyttede havnen i Punta Campanella og våre fantastiske buktene på kysten med kurs og dykking for alle aldre.

Det er mulig å velge boligen som passer best til dine behov, blant de mange mulighetene: feriestedet tilbyr Mobile Homes, Bungalow, grønne hytter, telt hytter, telt eller sovesal.
Alle typer overnatting har en gratis parkeringsplass for en bil.

Bungalower av 2, 3, 4, 5 eller 6 personer bestående av et vakkert trehus med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Sorrento.

Mobile Homes av 2, 3 eller 4 personer som består av en ganske prefabrikkert i tre på ca 15 kvm med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Sorrento.

Grønne hytter består av en prefabrikkert mini-hytte med eller uten bad, med ett, to eller tre senger inne, sengetøy og dekker. Det er mulig å gjøre bruk av separat kjøkken-boksen, som har fire kokeplater og kjøleskap. Håndklær kan leies på forespørsel fra Campingplass Reception
Denne løsningen er perfekt for unge backpackere som har et begrenset budsjett. Vi tilbyr dem et nytt konsept for vandrerhjemmet, midt i det grønne til gode priser, men med mulighet til å benytte seg av våre tjenester.

Telt Hytter: konstruert av jern med vegger i PVC på ca 7 kvm, bestående av senger og skap, uten eget bad eller kjøkken. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et eget kjøkken-boksen, som har åtte kokeplater og kjøleskap. Håndklær, gryter og panner og sengetøy kan leies fra leiren mottak.

Titalls: måler 2,20 x 2,40 meter, komplett med to komfortable senger, puter, deksler og sengetøy. Videre er teltet godt lukket av en hengelås. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et eget kjøkken-boksen, som har åtte kokeplater og kjøleskap.

Sovesal med innendørs bad og senger utstyrt med komfortable puter, sengetøy og tepper for de som ønsker å spare så mye som mulig uten å ofre komfort og tjenester. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen.

Camping:
Panoramautsikt plasser med en fantastisk utsikt over bukten i Napoli og Vesuv, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, noe som garanterer en ferie tett på naturen. . Nesten alle plasser er egnet for bobiler og campingvogner opp til 7 tonn i lengden.
Stor inngang som gir enkel tilgang til vår campingplass. Vi er den eneste campingplassen på sorrentinske halvøya og Amalfikysten som kan romme store vogner og bobiler, med mulighet til å bruke Camper tøy, slippes den kjemiske WC og re-fill drikkevann.
Campingplassen har lukkede camping områder av ulike typer og størrelser, med europeiske stikkontakter (6A-1400W), gratis varme dusjer og bassenger å vaske klær og retter.

Den Camping Village Santafortunata tilbyr deg følgende tjenester:
Private Beach
Beach Bar
Svømmebasseng med fasiliteter
Frokost inkludert
Restaurant
Bar
Minimarked-sigaretter
Resepsjon 24t
Bussbilletter
Kontanter punkt 300 meter
Safe i resepsjonen
Ground Tennis
Volley Ball
Fotballbanen
Camper service
WiFi (ikke gratis)
Gåturer
Båtturer
Car Park
Vaskekjeller
Tørketrommel
Lekeplass
Disco og underholdning i august
Animal farm
Hårføner
Info punkt
Varm dusj 24h
Ingen portforbud
Kanoutleie
Bestill utveksling

Sjekk starter på 15:00 til 12:00
Sjekk ut ved 08:00 til 10:30

Viktig!

Avbestilling:

Avbestillinger må gjøres kun via e-post minst 24 timer før ankomstdagen. Hvis tilstrekkelig varsel ikke er mottatt, vil vi dessverre nødt til å belaste kortet ditt. Beløpet belastes vil være din første overnatting.
Telefon avbestillinger aksepteres ikke
- For betaling ved ankomst, har vi ikke godta kredittkort

Reisevilkår:

- Våre vandrerhjem aksepterer gjester som ankommer fra 10:00 og sjekke etter 15.00am.
- Ved ankomst på vandrerhjemmet, må du betale hele saldoen betales i kontanter.
- Endringer eller endringer i reservasjonen din ikke kan gjøres på din innsjekking
- Et gyldig ID (EU-land) eller et gyldig pass kreves ved innsjekking

Vennligst merk

Byskatt (1 EUR per person per natt) ikke inkludert, må det betales kontant til hotellet direkte på ankomst ..

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Bookutveksling
 • Frokost inkludert
 • Café
 • Kortyelefoner
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Gratis parkering
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs svømmebasseng
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Biljardbord
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Håndklær er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Resort Campogaio Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Resort Campogaio
Italy
Sorrento Napoli Italia/80067 Via Capo, 39
83% 310
40.6275033 14.3572640
Resort Campogaio
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc