X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Resort Campogaio

Via Capo, 39, Sorrento, Italia

81%Rangering

 • 85%Verdi for pengene
 • 83%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 78%Personale
 • 83%Atmosphere
 • 79%Renslighet
 • 81%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Village Camping Santafortunata Campogaio ligger på et sted av tidløs skjønnhet, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, med en nydelig sted med utsikt over Napolibukten, den umiskjennelige silhuetten av Vesuv, og den nærliggende byen Sorrento.
Ligger i et rolig boligområde i Sorrento gode forbindelser med offentlig transport til alle regionens feiret attraksjoner, er Village Santafortunata det perfekte valget for kresne reisende som søker hav, kunst, slappe av og helse.
Anlegget er designet for kunder som har en moderne og dynamisk livsstil, som elsker å tilbringe ferien i kontakt med naturen uten å gi opp sine fasiliteter. Plasseringen av feriestedet, i hjertet av Sorrentinahalvøya tilbyr muligheten til å oppdage alle underverkene i Sorrento med sin naturlige, historiske, arkitektoniske og kulturelle arv. Med sine greenfield områder, sine tradisjoner og gastronomi har hyggelige båtturer langs kysten, eller utrolige utflukter.
Villaggio Santafortunata benytter seg av et utendørsbasseng, som er utstyrt på en moderne måte med parasoller og solsenger, og utstyrt med en kiosk. Anlegget har direkte tilgang til den private steinstranden er utstyrt med solsenger og parasoller som du kan leie, toalett, dusj og bar.
I august et team av profesjonelle flerspråklige playworkers fra hele Italia vil gjerne legge til glede av oppholdet av både voksne og barn ved et daglig og nattlig underholdning program, ordnet etter aldersgrupper.
I tillegg er barn utstyrt med en stor lekeplass, og med en ganske dyr gården.
Anlegget er også utstyrt med et indre marked, hvor du kan kjøpe noen produkter som gjør trives og med et vaskeri tørketrommel service.
Suge opp Sorrento sublime sommersolen over et glass avkjølt limoncello, fange den allestedsnærværende mellow duft av sitronlunder på den varme middelhavs bris, eller smake vår restaurant inspirert til regional mat mot en fantastisk panorama bakteppe.
Hvis du leter etter kultur og eventyr, besøk de historiske ruinene av det gamle Pompei, i stedet, hvis du leter etter romantikk ta en kort båttur direkte fra stranden vår til den fantastisk vakre øya Capri, eller utforsk de forlokkende hotspots av Positano, Amalfi og Ravello på den nydelige Amalfikysten, med sin strålende kobling av grov sjø klipper og levende asurblå vannet.
Landsbyen samarbeider også med en godt utstyrt og profesjonelt dykkesenter som tilbyr muligheten til å oppdage den beskyttede havnen i Punta Campanella og våre fantastiske buktene på kysten med kurs og dykking for alle aldre.

Det er mulig å velge boligen som passer best til dine behov, blant de mange mulighetene: feriestedet tilbyr Mobile Homes, Bungalow, Green hytter, telt hytter, telt.
Alle typer overnatting har en parkeringsplass for en bil.

Bungalows av 2, 3, 4, 5 eller 6 personer bestående av en pen trehus med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Bay of Sorrento.

Mobile Homes av 2, 3 eller 4 personer som består av en ganske prefabrikkert i tre på ca 15 kvm med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Bay of Sorrento.

Grønne hytter som består av en prefabrikert mini-hytte med eller uten bad, med ett, to eller tre senger inne, sengetøy og deksler. Håndklær kan leies på forespørsel fra Campingplass Resepsjon
Denne løsningen er perfekt for unge backpackere som har et begrenset budsjett. Vi tilbyr dem et nytt konsept for hostel, midt i det grønne til gode priser, men med mulighet til å gjøre bruk av våre tjenester.

Tent Cabins: konstruert fra jern med vegger i PVC på ca 7 kvm, som består av senger og skap, uten eget bad eller kjøkken. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et separat kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap. Håndklær, gryter og panner og sengetøy kan leies fra campingplassen resepsjonen.

Titalls: måler 2,20 x 2,40 meter, komplett med to komfortable senger, puter, deksler og sengetøy. Videre er teltet godt lukket ved hjelp av en hengelås. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et separat kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap.

Camping:
Panorama plasser med en fantastisk utsikt over Napolibukten og Vesuv, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, og som garanterer en ferie nær naturen. . Nesten alle plasser er egnet for bobiler og campingvogner opp til 7 tonn i lengde.
Stor inngang som gir enkel tilgang til vår campingplass. Vi er den eneste campingplassen på Sorrentine halvøya og Amalfikysten som kan romme store campingvogner og bobiler, med mulighet til å bruke Camper Service, slippes den kjemiske WC og fylle drikkevann.
Campingplassen har vedlagt camping områder av ulike typer og størrelser, med europeiske stikkontakter (6A-1400W), gratis varme dusjer og bassenger å vaske klær og retter.

Camping Village Santafortunata tilbyr deg følgende tjenester:
GRATIS basseng med et område:
Åpning fra 01/04 til 30 / 09- (bading cup obligatorisk) - tiden 09,30 til 18,30
POOL BAR HØYSESONG: Åpningstid 10.00 / 17.00
GRATIS PRIVATE BEACH: Åpningstid 08.00-19.00
BEACH BAR HØYSESONG: Åpningstid 10.00 / 17.00
RESTAURANT-pizzeria med turist menyer: Åpningstider 08,00 til 10,30 / 18,00 opp endelukningen til
BAR: Bar åpent 10,30 til 12,00 / 18,00 frem til slutten nedleggelse
MINI MARKET: Åpent hele uken
(Lavsesong) Åpningstider 7,00 -12,00 / 16,30 til 19,30
(Høysesong) Åpningstider 7,00 til 12,30 / 16,30 til 20,00
Mottak INFO PUNKT: 24 timer
WIFI: ikke gratis - kjøpes i resepsjonen
Varm dusj: 24 timer gratis
VASKEMASKIN (€ 4,00) - tørketromler (€ 4,50): Ligger i de offentlige tjenestene til campingplassen og foran minimarked-Bruk med mynter 0,50 - € 1,00- € 2,00
DAY BESØKENDE: € 15,00
BUS-Train BILLETTER: kjøpes i resepsjonen
ATM: 300 mt
POST OFFICE: 300 mt
GAS STATION: 300 meter
AVISER-SIGARETTER: 300 meter
Sett med håndklær: € 5,00
Sheets: inkludert
Safe i resepsjonen
GROUND TENNIS
VOLLEY BALL
Fotballbane
GRATIS CAMPER SERVICE
Gåturer
Båtturer: Capri-Positano-Amalfi
DAGLIG UTFLUKT: Vesuv-Pompeii-Ercolano-Amalfi Drive
CAR PARK
CAR-SCOOTER UTLEIE
Kanoutleie i HØYSESONG
BÅTUTLEIE
LEKEPLASS
DISCO AND ENTERTAINMENT I AUGUST
ANIMAL FARM
HAIRDRYER
Ingen portforbud
BESTILL EXCHANGE
TAXI SERVICE
Transport fra / til flyplassen
BBQ

CHECK-IN: 15:00 til 12:00
CHECK-OUT: etter 08:00 til 10:30

Viktig !!!

Avbestilling:

Avbestillinger må gjøres kun via e-post minst 24 timer før ankomstdagen. Dersom tilstrekkelig varsel ikke er mottatt, vil vi dessverre nødt til å belaste kortet ditt. Beløpet belastes vil være din første overnatting.
Telefon avbestillinger godtas ikke
- For betaling ved ankomst, har vi ikke aksepterer kredittkort

Booking betingelser:

- Våre herberger vil akseptere gjester som ankommer fra 10:00 og sjekke etter 15.00am.
- Ved ankomst på vandrerhjemmet, må du betale hele saldoen betales i kontanter.
- Endringer eller endringer reservasjonen din kan ikke gjøres ved innsjekk
- En gyldig ID (EU-land) eller gyldig pass kreves ved innsjekking

Merk

Byskatt: ikke Inkludert: € 1,00 per person per dag for maksimalt 7 netter. Er fritatt fra å betale barn yngre enn 18 år. Byskatt vil bli betalt ved ankomst til landsbyen ...

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • BBQ
 • Bookutveksling
 • Frokost er ikke inkludert
 • Café
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs svømmebasseng
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Biljardbord
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Håndklær er ikke inkludert


Betingelser

 • Kredittkort ikke akseptert
 • Ikke portforbud
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Resort Campogaio Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Resort Campogaio
Italy
Sorrento Napoli Italia/80067 Via Capo, 39
81% 339
40.6275033 14.3572640
Resort Campogaio
    Ledige rom     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc