X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Resort Campogaio

Via Capo, 39, Sorrento, Italia

82%Rangering

 • 85%Verdi for pengene
 • 84%Sikkerhet
 • 81%Sted
 • 80%Personale
 • 84%Atmosphere
 • 79%Renslighet
 • 81%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Village Camping Santafortunata Campogaio ligger på et sted av tidløs skjønnhet, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, med et nydelig sted med utsikt over Napolibukten, den umiskjennelige silhuetten av Vesuv, og den nærliggende byen Sorrento.
Ligger i et rolig boligområde i Sorrento gode forbindelser med offentlig transport til alle regionens berømte attraksjonene, er Village Santafortunata det perfekte valget for kresne reisende som søker hav, kunst, slappe av og helse.
Anlegget er designet for kunder som har et moderne og dynamisk livsstil, som elsker å tilbringe ferien i kontakt med naturen uten å gi opp sine fasiliteter. Plasseringen av feriestedet, i hjertet av Sorrentinahalvøya tilbyr muligheten til å oppdage utforske severdighetene i Sorrento med sin naturlige, historiske, arkitektoniske og kulturelle arv. Med sine greenfield områder, sine tradisjoner og gastronomi har hyggelige båtturer langs kysten eller utrolige utflukter.
Villaggio Santafortunata benytter seg av et utendørsbasseng, utstyrt på en moderne måte med parasoller og solsenger, og utstyrt med en kiosk. Anlegget har direkte tilgang til den private steinstranden utstyrt med solsenger og parasoller som du kan leie, toalett, dusj og bar.
I august et team av profesjonelle flerspråklige playworkers fra hele Italia vil gjerne legge til glede av oppholdet av både voksne og barn ved et daglig og nattlig underholdning program, ordnet etter aldersgrupper.
I tillegg er barn utstyrt med en stor lekeplass og med en ganske dyr gården.
Anlegget er også utstyrt med et indre marked, hvor du kan kjøpe noen produkter som gjør trives og med et vaskeri tørketrommel service.
Suge opp Sorrento sublime sommersolen over et glass kjølt limoncello, fange den allestedsnærværende mellow duft av sitronlunder på den varme middelhavs bris, eller smake på vår restaurant inspirert til regional mat mot en fantastisk panorama bakteppe.
Hvis du leter etter kultur og eventyr, besøk de historiske ruinene av det gamle Pompei, i stedet, hvis du leter etter romantikk ta en kort båttur direkte fra stranden vår til den fantastisk vakre øya Capri, eller utforsk de forlokkende hotspots av Positano, Amalfi og Ravello på vakre Amalfi-kysten, med sitt strålende kobling av grov sjø klipper og levende asurblå vannet.
Landsbyen samarbeider også med en godt utstyrt og profesjonelt dykkesenter som tilbyr muligheten til å oppdage den beskyttede havnen i Punta Campanella og våre fantastiske buktene på kysten med kurs og dykking for alle aldre.

Det er mulig å velge boligen som passer best til dine behov, blant de mange mulighetene: feriestedet tilbyr Mobile Homes, Bungalow, Green hytter, telt hytter, telt eller sovesal.
Alle typer overnatting har en gratis parkeringsplass for en bil.

Bungalower av 2, 3, 4, 5 eller 6 personer bestående av en ganske trehus med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Bay of Sorrento.

Mobile Homes av 2, 3 eller 4 personer som består av en ganske prefabrikkert i tre på ca 15 kvm med kjøkkenkrok, kjøleskap, gryter, panner og bad med toalett og dusj. Sengetøy og håndklær er inkludert og skiftes ukentlig. Elektrisk oppvarming inkludert, stor terrasse med bord og stoler hvor du kan spise med utsikt over Bay of Sorrento.

Grønne Hytter som består av en prefabrikert mini-hytte med eller uten bad, med ett, to eller tre senger inne, sengetøy og dekker. Håndklær kan leies på forespørsel fra Campingplass Resepsjon
Denne løsningen er perfekt for unge backpackere som har et begrenset budsjett. Vi tilbyr dem et nytt konsept for hostel, midt i det grønne til gode priser, men med mulighet til å gjøre bruk av våre tjenester.

Tent Cabins: konstruert av jern med vegger i PVC på ca 7 kvm, bestående av senger og skap, uten eget bad eller kjøkken. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et eget kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap. Håndklær, gryter og panner og sengetøy kan leies fra campingplassen resepsjonen.

Titalls: måle 2,20 x 20,40 meter, komplett med 2 komfortable senger, puter, deksler og sengetøy. Videre er teltet godt lukket av en hengelås. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen. Felles bad og dusj er tilgjengelig, samt et eget kjøkken-boksen, som har 8 kokeplater og kjøleskap.

Sovesal med innendørs bad og senger utstyrt med komfortable puter, sengetøy og tepper for de som ønsker å spare så mye som mulig uten å ofre komfort og tjenester. Håndklær kan leies fra campingplassen resepsjonen.

Camping:
Panorama plasser med en fantastisk utsikt over Napolibukten og Vesuv, midt i Middelhavet vegetasjon av oliven, sitroner, og eiketrær hundre år gamle, og som garanterer en ferie nær naturen. . Nesten alle plasser egner seg for bobiler og campingvogner opp til 7 tonn i lengde.
Stor inngang som gir enkel tilgang til vår campingplass. Vi er den eneste campingplassen på Sorrentine halvøya og Amalfikysten som kan romme store campingvogner og bobiler, med mulighet til å bruke camper service, utslipp kjemisk toalett og fylle drikkevann.
Campingplassen har vedlagt camping områder av ulike typer og størrelser, med europeiske stikkontakter (6A-1400W), gratis varme dusjer og bassenger for å vaske klær og retter.

Camping Village Santafortunata tilbyr deg følgende tjenester:
Private Beach
Beach Bar
Svømmebasseng med fasiliteter
Frokost inkludert
Restaurant
Bar
Minimarket- sigaretter
Resepsjon 24h
Bussbilletter
Cash punkt 300 meter
Safe i resepsjonen
Ground Tennis
Volley Ball
Fotballbane
Camper service
WiFi (ikke gratis)
Walking Tours
Båtturer
Car Park
Vaskekjeller
Tørketrommel
Lekeplass
Diskotek og underholdning i august
Animal farm
Hårføner
Info punkt
Varm dusj 24h
Ingen portforbud
Kanoutleie
Bestill utveksling

Sjekk starter kl 03:00-12:00
Sjekk ut ved 08:00 til 10:30

Viktig !!!

Avbestilling:

Avbestillinger må gjøres kun via e-post minst 24 timer før ankomstdagen. Dersom tilstrekkelig varsel ikke er mottatt, vil vi dessverre nødt til å belaste kortet ditt. Beløpet belastes vil være din første overnatting.
Telefon avbestillinger godtas ikke
- For betaling ved ankomst, har vi ikke godta kredittkort

Booking betingelser:

- Våre vandrerhjem vil akseptere gjester som ankommer fra 10:00 og sjekke etter 15.00am.
- Ved ankomst på vandrerhjemmet, må du betale hele saldoen betales i kontanter.
- Endringer eller endringer reservasjonen din kan ikke gjøres ved innsjekk
- En gyldig ID (EU-land) eller et gyldig pass kreves ved innsjekking

Vær oppmerksom på

Byskatt (1 EUR per person per natt) ikke inkludert, det må betales kontant til hotellet direkte på ankomst ..

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Bookutveksling
 • Frokost inkludert
 • Café
 • Kortyelefoner
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis Bykart
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Tilgjengelige måltider
 • Mini-Supermarked
 • Utendørs svømmebasseng
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Biljardbord
 • Restaurant
 • Svømmebasseng
 • Håndklær er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Resort Campogaio Located at Via Capo, 39, , Sorrento.
Resort Campogaio
Italy
Sorrento Napoli Italia/80067 Via Capo, 39
82% 338
40.6275033 14.3572640
Resort Campogaio
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Rom Med Bad/wc