X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Dar Ilham

Route de Fes, Marrakech, Marokko

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Riad Dar Ilham er et hus som kombinerer sjarmen til en tradisjonell Riad og det av en villa helt omgitt av natur.
Skjermet fra nysgjerrige øyne, går vi inn på eiendommen gjennom et smug dekket av en pergola, under en kaskade av bougainvillea fører til boligen 's inngang. Som i et ekte paradis, du 'll bli sjarmert av den rikdom av hagen rundt Riad.
Ved første øyekast, er arkitekturen den identisk med en Kasbah, men når du kommer inn i denne oasen av fred, vil du legge ut på en tur til selve hjertet av medinaen, med fordelene av frisk luft og åpen plass.

En Riad i hjertet av Palm Grove:

Åpne opp for en vakker gårdsplass full av appelsintrær, er Riad trofast til sin tradisjonelle struktur, hvor alle rom gir på fontenen, huset 's sentrale punkt. Dermed vil du nyte friskheten det gir, og vil tillate deg selv å bli feid bort av den rolige atmosfæren der romantikken og varm og moderne marokkansk innredning grasiøst smelte.

Alain og hans hengivne team, oppmerksom og diskré, vil ønske deg velkommen og gjøre ditt opphold uforglemmelig.

Oriental trivsel:

Derfor tar deg tid til å sette pris på livet 's enkle ting og gi deg opp til smaker av marokkansk mat som Aicha ' s vil gjerne at du skal oppdage. Dessuten vil du ha en sjanse til å nyte frokosten i hagen og å ta seg tid til å starte dagen med sunn og deilig mat.
Nawal, vår skjønnhetsekspert / massør, vil hjelpe deg å oppdage marokkansk velvære. Hvis du ønsker, kan du velge mellom en 4-dagers program for å få en full opplevelse og for å oppnå maksimal trivsel. Du vil ha en tradisjonell hammam til disposisjon som vil etterlate huden din glatt og uten sammenlikning myk. Og ikke glem Jacuzzi, for opptil 6 personer, hvor du kan nyte fantastiske øyeblikk med avslapning i en intim hjørne av hagen.

Modernitet og komfort:

En vakker helhvite marokkanske salongen, delvis dekket av tekstiler med varme farger som minner av meksikanske kluter og utsmykket med rikelig hvite puter, venter på deg i kveld å invitere deg til å nyte en behagelig hvile. Om vinteren, vil du sikkert nyte den vakre peisen, se en av våre mange tilgjengelige filmer (eller satellitt-TV) på vår hjemmekino, eller spille brettspill. Dessuten vil et stort bibliotek glede å lese elskere under hele oppholdet.

Nyte hagen:

Utenfor, i midten av hagen full av blomster, inviterer en stor oval svømmebasseng (oppvarmet om vinteren) å kjøle seg ned og nyte gledene ved lediggang. Dessuten vil du komme til å nyte Kasbah svømmebassenget (72 x 26 fot) ideell for svømming elskere (med mindre Kasbah har vært leid utelukkende).

Hvis du ønsker, kan Alain organisere spesielle fester og typiske kvelder under et Berber telt ved den Riad svømmebasseng, med Gnawa musikere fra Marrakech, magedansere, arabisk-andalusiske musikere, og slanger charmers.

Merk: Våre 4 soverom private har en King size seng snd en sovesofa

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • DVD-er
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Riad Dar Ilham Located at Route de Fes, , Marrakech.
Riad Dar Ilham
Morocco
Marrakech 40000 Route de Fes
0% 0
31.6491071 -7.9305195
Riad Dar Ilham
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc