X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Dar Ilham

Route de Fes, Marrakech, Marokko

ingen rangering

0 Omtaler
 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Riad Dar Ilham er et hus som kombinerer sjarmen til en tradisjonell Riad og det av en villa helt omgitt av natur.
Skjermet fra nysgjerrige øyne, vi går inn i eiendommen gjennom et smug dekket av en pergola, under en kaskade av bougainvillea som fører til boligen 's inngang. Som i en ekte paradis, du 'll bli sjarmert av den rikdom av hagen rundt Riad.
Ved første øyekast, er arkitekturen den identisk med en Kasbah, men når du kommer inn i denne oasen av fred, vil du legge ut på en tur til selve hjertet av medinaen, med fordelene av frisk luft og åpen plass.

En Riad i hjertet av Palm Grove:

Å åpne opp for en vakker gårdsplass full av appelsintrær, er Riad trofast til sin tradisjonelle struktur, der alle rommene gi over den fontene, huset 's sentrale punkt. Dermed vil du nyte friskhet det gir, og vil tillate deg selv å bli feid bort av den rolige atmosfæren der romantikken og den varme og moderne marokkansk innredning grasiøst smelte.

Alain og hans hengivne team, oppmerksomme og diskret, vil ønske deg velkommen og gjøre ditt opphold uforglemmelig.

Oriental trivsel:

Dermed, ta deg tid til å sette pris på livet 's enkle ting og gi deg selv opp til smaken av marokkansk mat som Aïcha ' s vil være glad for at du skal oppdage. Dessuten vil du ha en sjanse til å nyte frokosten i hagen og å ta seg tid til å starte dagen med sunn og deilig mat.
Nawal, vår skjønnhetsekspert / massør, vil hjelpe deg å oppdage marokkansk trivsel. Hvis du ønsker, kan du velge mellom en 4-dagers program for å få en full opplevelse og for å oppnå maksimal trivsel. Du vil ha en tradisjonell hammam til disposisjon som vil etterlate huden din glatt og uforlignelig myk. Og ikke glem Jacuzzi, for opptil 6 personer, hvor du kan nyte fantastiske øyeblikk med avslapning i en intim hjørne av hagen.

Modernitet og komfort:

En vakker helt hvit marokkansk stue, delvis dekket av stoffer med varme farger som minner av meksikanske kluter og utsmykket med rikelig hvite puter, venter på deg i kveld å invitere deg til å nyte en behagelig hvile. Om vinteren, vil du sikkert nyte den vakre peisen, se en av våre mange tilgjengelige filmer (eller satellitt-TV) på vår Home Cinema, eller spille brettspill. Dessuten vil et stort bibliotek glede lese elskere under hele oppholdet.

Nyt hagen:

Utenfor, i midten av hagen full av blomster, en stor oval svømmebasseng (oppvarmet om vinteren) inviterer deg til å kjøle seg ned og nyte gleden ved lediggang. Dessuten vil du komme til å nyte Kasbah svømmebassenget (72 x 26 ft.) Ideell for svømming elskere (mindre Kasbah har blitt leid utelukkende).

Hvis du ønsker, kan Alain organisere spesielle partier og typiske kvelder under en Berber telt ved Riad svømmebasseng, med Gnawa musikere fra Marrakech, magedansere, arabisk-andalusisk musikere og slanger charmers.

Merk: Vår 4 sengs private har en King size seng snd en sovesofa

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • DVD-er
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Riad Dar Ilham Located at Route de Fes, , Marrakech.
Riad Dar Ilham
Morocco
Marrakech 40000 Route de Fes
0% 0
31.6491071 -7.9305195
Riad Dar Ilham
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc