X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Dar Kaotar

Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane, Marrakech, Marokko

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Bak hans blinde vegger, etter skyve døren, du 'll oppdage Ryad Dar Kaotar, et gammelt hus, totalrenovert av den tradisjonelle lokale standard, og forvandlet til en komfortabel seng og frokost. Du 'll prøve de magiske Marrakech Medina. Den enkle tilgangen til huset er ikke vanlig for et hus som ligger i MEDINA En bevoktet parkering, Bab Hilane gate og vollene i byen er langt på bare 100 meter. Den største Jemaa el Fna-plassen er på 10 minutter til fots. Se plan for tilgang på nettstedet.

Dette Ryad (600 kvadratmeter i tre nivåer) består av 4 soverom åpne for en gårdsplass, en stor salong og en terrasse som vender Marrakech .Fra de tre nivåene terrasse du kan se Atlas fjellkjeden. De fire soverom er utstyrt med eaters og clim, med dobbeltsenger, eget bad, eget toalett og garderobe.

Du vil sette pris på stillheten i huset, den tradisjonelle arabiske myntete seremonien, sol bad på terrassen, og støy som kommer fra utsiden liv.Hele byen Marrakech gå i dvale mens den siste prier samtale fra muezzin er ringer fra minareten til minaret. En haunting ryktene kommer fra medinaen. Siden tusen år Marrakech gå i dvale beskyttet av sin ramparts.From terrassen i forkant av byen kan man se mirakel. På det første lyset i morgen mirakel av farger, lukter, parfyme av krydder, mynte og jasmin lukter, kommer fra lille stien i mellom høye walls.Minarets, grønne fliser fra et palass taket, threes palm kommer ut av en gårdsplass, alle er opplyst av den stigende solen. På midten av dagen, Marrakech få sin puste kvalt av heat.At daggry, som ved magi Marrakech er å snu rødt. En intens liv forføre den reisende. Mann, kvinner, esel ladet, kjører ungene, selger, håndverker, er trengsel i gatene. I midten av det, kan du oppdage en av Ryad, stille og rolig, med friskhet av sin fontenen.

Dette er en av kontrasten i byen Marrakech. Glødende, åpne, støyende, i gatene og i soukene, og nær eller mystisk inn i husene. Innsiden av veggene ryad er dekket av antikke keramiske kalt zelliges og en rød oker tapetsering lim kalt Tad Latke. I midten av terrassen ligger det en fontene som gir den nødvendige friskheten på huset.

I rez av veien er det en buet kjøkken, og to store rom. Av to trapper, når en i første etasje hvor det er to rom hvorav ett av mer enn 5 m 30 i henhold til tak og en stor stue med to kupler og en peis. Rommene og salongen er innredet i typisk og tradisjonell marokkansk stil.

Det siste man kommer til den øverste terrassen på tre nivåer, omgitt av skulptur jern gjerde i mauriske stil

Soverom kan leies av enkeltpersoner, grupper eller bedrifter for Holydays, seminarer, arrangementer. Utleie er tilgjengelig etter dag, helg, uker, eller month.Price etter sesongen 36-90 euro med dobbelt soverom og natt for to personer, inkludert frokost. Mulighet for leie Ryad i eksklusivitet og åtte personer som følger de season.Prices på forespørsel. Se detaljer på våre nettsider riad-darkaotar

Din GUARANREE: Ryad er offisielt registrert som et pensjonat på Marrakech Tourism Delegation.We er medlem av Marrakech og Sør Guest Houses av MARRAKECH AMHMD Antall patent: 45502035. RC n86552. IF 69210144. CNSS 7.242.655.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • DVD-er
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Lounge
 • Tilgjengelige måltider
 • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Riad Dar Kaotar Located at Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane, , Marrakech.
Riad Dar Kaotar
Morocco
Marrakech MARRAKECH MAROC MARRAKECH MAROC Bab Hilane Boutouil 30 Derb El Ferrane
0% 9
31.6291215 -7.9763102
Riad Dar Kaotar
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc