X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Riad Jomana

62 Derb Arset Aouzel Bab Doukkala, Marrakech, Marokko

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Riad Jomana ligger i Bab Doukkala, en livlig og autentisk del av Gamlebyen, rett på dørstokken til de utallige basarer og bare 10 minutter fra Djemaa el Fna.

Riaden tilbyr deg valget mellom to rom og to suiter, alle innredet i maurisk stil (for tomannsrom, er det eget bad utenfor rommet, i samme etasje).

Oppmerksomhet: en turist skatt, overføres helt til den marokkanske National Service of Tourism (ONMPT), 1,50 euro per innkvartert person og per natt vil være merkbar som et supplement til de påpekt priser.

En dynamisk team er på plass for å ønske deg velkommen og bidra til å gjøre ditt opphold i den røde byen uforglemmelig. Mens bort timer på terrassen, lurt av den milde sprut av fontenen, eller prøve noen peppermynte-te og marokkanske bakverk på takterrassen med utsikt over takene i Marrakesh på bakgrunn av toppene i Atlasfjellene snø-avkortet for en del av året.

Den oppmerksomme ennå diskret omsorg taker på Riad Jomana er like klar til å hjelpe deg i løpet av dagen som han skal passe på deg når du kommer tilbake fra en kveld på byen.

Riad Jomana teamet kan foreslå en rekke aktiviteter, ringer på en rekke lokale partnere. Det er utflukter til Essaouira, en liten fiskehavn og badeby på Atlanterhavskysten, Ourikadalen med sine fosser og overnattingsturer til ørkenen, samt mange steder av interesse i og rundt Marrakesh.

Vi kan også ordne bil-hire, alt fra litt Runabout til en 4WD kjøretøy.

Den Jomanians, som vi kaller våre ansatte kan ta seg av alt, slik at du kan nyte ferien!

Riad Jomana foreslår: Måltider, et utvalg av drikkevarer, Klesvask, Safe, massasjer, transporttjenester til og fra flyplassen, eskortert turer i byen, transport til og fra jernbanestasjonen, Henna tatoveringer.

Vi bruker våre kontakter med lokale tjenester å tilby: Urban og inter-city drosjer, leiebil, utflukter (rundt Marrakesh og til ørkenen), Hammam, Svømming, fritid aktiviteter.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester
  • Tilgjengelige måltider


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Riad Jomana Located at 62 Derb Arset Aouzel Bab Doukkala, , Marrakech.
Riad Jomana
Morocco
Marrakech 40030 62 Derb Arset Aouzel Bab Doukkala
0% 80
31.6368678 -7.9977035
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Felles Bad