X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Riad Verus

1 Derb Arset Bennis, Batha, Medina, Fez, Marokko

kart og veibeskrivelser


80%Rangering

  • 81%Verdi for pengene
  • 83%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 76%Personale
  • 75%Atmosphere
  • 82%Renslighet
  • 77%Fasiliteter

Oversatt av Google Vennligst skriv disse retninger, slik at du kan finne oss lett.

Vær veldig forsiktig med folk på togene, i busstasjoner eller i firkanter som forteller deg at de er advokater, leger eller bor utenlands og uttrykke en veldig stor interesse i å hjelpe deg ut, for det er som regel en baktanke og de er svindlere . Hvis noen ikke lede deg til riad, vise din reservasjon ark og forklar at du ikke trenger en tur i Medina neste dag, men tipper ham for hans problemer. Fes er beryktet for sine svindlere så vennligst ikke tror disse luringer ved ankomst til byen vår.

Fra tog eller buss stasjon i New Town:
Hop i en taxi og be om Riad Sheherazade, Batha i Medina, nær Batha Fountain. Ikke komme ut av taxi til du er sikker på at du er på Riad Sheherazade. Ser på Riad Sheherazade, ta til venstre og gå for 150 meter. Vi er nede i gaten til høyre - den første riad på høyre, med bonsai og palmer, lanterner, en messing dør dørhammer lesing "Riad Verus 'og en tre veranda.

Hvis du går deg vill bare gi oss en samtale, og vi vil komme og søke deg ut! Hvis du ankommer etter 22:00 er det sannsynlig at kontoret er stengt slik at telefonen ikke vil bli besvart, banke på døra og vakten vil åpne opp døren for deg, kan du forsøke å være så rolig som du kan i tilfelle andre gjester er sover.

Du kan få en buss fra den nye byen, men realistisk sett vil du bare spare ca 4 DHM så det er verdt det å ta en billig rød taxi - få dem til å slå på apparatet selv!