X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Riverbank's Hostel

via Volta dei Tintori nr. 1, Firenze, Italia

82%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 74%Personale
  • 73%Atmosphere
  • 82%Renslighet
  • 83%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Riverbanks er en sjarmerende og vennlig eiendommen totalrenovert i desember 2013, og ligger i et strategisk sted i det historiske sentrum av Firenze, ved bredden av elven Arno, kun 5 minutter fra Ponte Vecchio, Uffizi-galleriet, Piazza Santa Croce.
Vi bare renoverte vandrerhjemmet, vi har gjort eget bad på hvert rom og male dem i forskjellige farger.

Vi har minibar inni.
Air condition i alle rom med ekstra skatt.
aircondition er ikke inkludert i prisen
Ligger ved bredden av elven Arno bare 5 minutter fra Ponte Vecchio, Galleria degli Uffizi, Piazza Santa Croce og bare noen få skritt fra alle de viktigste monumentene og museene i byen.

Vandrerhjemmet ligger i en rolig gate, slik at du kan sove så lenge du vil i våre komfortable og rene senger uten å bli forstyrret av støy på gata. Er som en stor flat, et sted å utveksle erfaringer, ideer, kvelder og enda vennskap.

Vi har mange års erfaring imot reisende fra hele verden, så vi forstår hva du ønsker. Vår vennlige og unge ansatte vil gitt, turistinformasjon og en liste over billige barer og restauranter rundt, og de vil prøve å få deg til å føle deg komfortabel.

Med ingen portforbud eller lock out du kan holde ut så sent som du liker.

Du kan sjekke inn når som helst. Hvis du vet at du ankommer senere enn midnatt kan du sende oss en e-post med ditt referansenummer for å la oss få vite på hvilket tidspunkt du kommer til å komme.

Hvis du ønsker å betale med kredittkort eller debetkort du må betale i tillegg 3% skatt.

Hvis du vet at du ankommer senere enn midnatt kan du sende oss en e-post med ditt referansenummer for å la oss få vite på hvilket tidspunkt du kommer til å komme.

1.Cancellation og endringer Regler: Melding om eventuelle avbestillinger kreves minst 48 timer før ankomst for å unngå et avbestillingsgebyr blir belastet kredittkortet. Hvis mindre enn 48 timer, vil avbestillingsregler gjelde for de gjenværende saldo.

The Riverbanks Hostel må gis skriftlig varsel to dager før ankomst dato for eventuelle avbestillinger eller endringer i din reservation.If mindre enn 48 timer, vil avbestillingsregler gjelde for de gjenværende saldo. For eksempel, hvis du er reservert for den 20. i måneden krever vi melding om kansellering eller endringer innen utgangen av den 18. i måneden.
Endringer inkluderer endringer i din ankomstdagen, antall netter eller antall personer i din reservasjon. Vi vil ikke endre vår politikk på grunn av transportstreiker, forsinkelser på grunn av været, helseproblemer, eller andre omstendigheter utenfor din eller vår kontroll.

2. A / c er belastet ekstra

Tre. Vår vanlige innsjekking er kl 12.00
Hvis du ankommer tidligere enn 12:00, ikke noe problem! Du kan legge igjen bagasjen og komme tilbake på eller etter 12.00

24 timer sjekk-i/Resepsjonspersonalet!

Hotellet har en avtale med en lokal restaurant, hvor Riverbank gjester får 10% rabatt. Også de får en rabatt for frokost i en nær bar, som vil være € 2

Du kan parkere bilen gratis i piazza Michelangelo (hvis du ikke gikk inn i det historiske sentrum av Firenze), som ligger 15-20 minutters gange fra hotellet. Eller i parkering med lønn Bargello, der som vår gjest får du en rabatt og vil betale € 23 for 24 timer.
Fra Bargello til hotellet vårt ligger 7-10 minutters gange.

Ifølge bystyret oppløsning n.. 230/33 av 06/20/2011, fra 1. juli byen Firenze vil
Introduser turisme skatt, anvendt på ikke-bosatte natten bor, for maksimalt 10 netter på rad.
Reiselivs skattesatsen er euro 2,00 per person per natt, og det er ikke brukt til:
barn (opptil 10 år);
mennesker, som gir bistand til pasienter i sykehus, maks ett hver pasient
personer / familie, som gir bistand til mindreårige pasienter i sykehus, maks to hver pasient

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • 24-Timers Sikkerhet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Riverbank's Hostel Located at via Volta dei Tintori nr. 1, , Florence.
Riverbank's Hostel
Italy
Florence FI 50122 via Volta dei Tintori nr. 1
82% 417
43.7670727 11.2599670
Riverbank's Hostel
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Felles Bad     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 7 seng Privat Rom Med Bad/wc