X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Rosy Guest House

No 74, Slor Kram VIllage, Slor Kram Commune, Siem Reap, Kambodsja

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 92%Verdi for pengene
  • 91%Sikkerhet
  • 89%Sted
  • 93%Personale
  • 88%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 88%Fasiliteter

Oversatt av Google Vi ligger på East River Road overfor Royal Gardens og Det kongelige slott, like nord for National Road 6. Vi er innen gangavstand fra alle Siem Reap byen attraksjoner samtidig som bare 10 minutter fra Angkor Wat.

Vi tilbyr en gratis plukke opp innen Siem Reap for alle bestillinger. Bare gi oss beskjed når du ankommer og vår vennlige tuk tuk vil være der for å møte deg med en Rosy Guesthouse skilt med navnet ditt på den. Vennligst gi oss dine ankomstdetaljer som følger:

Flygning
1. Full flynummer
2. Når du flyr fra
3. Forventet ankomsttid i Siem Reap

Buss
1. Buss firmanavn (ta med kambodsjanske telefonnummer for busser fra Ho Chi Minh-byen, Vietnam)
2. Når du reiser fra
3. Forventet ankomsttid i Siem Reap

Båt
1. Bare la oss få vite hvor du tar båten fra; Battambang eller Phnom Penh

Drosjer
Vi kan organisere en taxi til å vente på deg ved grensen Poipet hvis du reiser over land fra Thailand, på Phnom Penh flyplassen eller Phnom Penh pensjonatet (kontakt oss for mer informasjon).

Hvis du har noen problemer med å få med oss ​​en gang du ankommer i Siem Reap så bare ring oss på +855 (0) 17 814 011 eller vår resepsjon nummer og vi vil sende en driver til deg med en gang.

VIKTIG FOR Overland TRAVEL FRA BANGKOK / Poipet
Vennligst kontakt oss på forhånd hvis du er ute og reiser overland fra Bangkok / Poipet, slik at vi kan sende deg vår uunnværlig guide til krysset grensen uten å falle byttedyr til noen av turistfellene vi hører om alt for ofte fra våre gjester. Vi vil også gi deg mer informasjon om å komme til oss når du ankommer i Siem Reap.