X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Royal Hotel - Brasov

Str. Poiana lui Neagoe, FN, Brasov, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Royal Hotel er et av hotellene i Poiana Brasov skiområde, over ser de berømte skibakkene, ettertraktet av verden turister. Royal Hotel nær Miorita Lake, gir høy klasse innkvartering i Poiana Brasov på beste prisene. Royal Hotel er et av hotellene i Poiana Brasov, over ser de berømte skibakkene, ettertraktet av verden turister. Royal Hotel nær Miorita Lake, gir høy klasse innkvartering i Poiana Brasov på beste prisene. Hotellet består av leiligheter, enkle og doble rom som er oppdatert utstyrt for en perfekt losji i Poiana Brasov. Hotellets restaurant og vinkjeller er ideelle steder å starte eller avslutte dagen på Royal Hotel i Poiana Brasov. Tradisjonell mat eller internasjonale retter, klassisk eller spesielle menyer, på forespørsel, er å nytes på Royal restaurant. Av fasiliteter som kjøleskap, minibar, kabel-TV, telefon, restaurant, bar og konferansefasiliteter for 50 personer.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Minibar
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Royal Hotel - Brasov Located at Str. Poiana lui Neagoe, FN, , Brasov.
Royal Hotel - Brasov
Romania
Brasov 500001 Str. Poiana lui Neagoe, FN
0% 0
45.5962634 25.5363464
Royal Hotel - Brasov
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc