X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Rugenpark B&B

Rugenparkstrasse 19, CH-3800, Interlaken, Schweiz

94%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 93%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 93%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi er et hyggelig røykfrie budsjett B & B i Interlaken, bare 4 minutters gange fra togstasjonen Interlaken West. Alle våre rene og komfortable rommene har fjellutsikt, kabel-TV, varme dyner og kommer med en solid sveitsisk frokostbuffé.

Vår koselige pensjonatet ligger på eiendommen til en nydelig park og hage full av vakre blomster - alt innenfor en enkel 5 minutters gange fra sentrum og 2 minutters gange til en Migros matbutikk.

Vår solid frokost: Skinke, tre typer sveitsisk ost, 2 typer sveitsisk brød, Toast brød, müsli, cornflakes, yoghurt, smør, jordbær og aprikos syltetøy, frukt, Nutella, Orange Juice, melk, kaffe, te og varm sjokolade .

Gratis internett-stasjon med kortleser, Skype, MSN messenger ...
GRATIS trådløs lan i hele huset for bærbare datamaskiner, bjørnebær, Skype telefon ...
GRATIS selvbetjent gjest kjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker, refridgerater og riskoker
GRATIS velkomstdrink ved ankomst
Gratis kaffe og te (selvbetjening i vår gjest kjøkken)
GRATIS town map, tog tidsplaner, lokale turistkontor, lokalbuss passerer
GRATIS reservasjoner og pickups for eventyr aktiviteter
Avgiftsfri parkering og en garasje for våre sykkelentusiaster
GRATIS bagasjeoppbevaring
GRATIS hårføner og adaptere er tilgjengelig
NYE Vaskerom (myntinnkast)

Norsk Book Exchange, Lokalt øl og brus

Det unge og godt reiste verter, Ursula og Chris, er her for å gi deg personlig service og all nødvendig info, kart, tog og taubane billetter, og inne råd for å hjelpe deg få mest mulig ut av din erfaring i vår vakre regionen. Kom og se hvorfor vår vennlighet, rene rom, er nyttige forslag på morsomme ting å gjøre, praktisk beliggenhet og lavt budsjett priser tjene oss slike topp karakterer!

Lonely Planet Sveits 2009 og 2006 'Forfattere Pick' for overnatting i Interlaken.

Viktig: For de med mobilitet problemer, vær oppmerksom på at huset vårt ikke har heis og alle rommene er kun tilgjengelig via trapper.

Avbestillingsregler: Du kan avbestille din reservasjon opp til 3 dager før ankomst uten kostnad. For avbestillinger som mottas innen tre dager etter ankomst, vil den første overnatting bli belastet kortet ditt hvis vi ikke klarer å videreselge rommet for hele tiden booket. For booking av 5 eller flere dager, vil de første to nettene belastes hvis avbestillinger ikke er mottatt innen fem hele dager etter ankomst.

Betaling: Resten av betalingen gjøres ved ankomst kan gjøres i kontanter eller kredittkort / debetkort. For betaling med kredittkort / debetkort fakturerer vi en ekstra avgift på 2,5% av den gjenværende totalt.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Eierne kunne ikke gjøre nok til å gjøre oppholdet så velkommen som mulig mens vi bodde her over Xmas helligdager. Den sveitsiske frokost var frisk og rikelig å starte vår dag. Plasseringen er bra i Interlarken pluss meter fra Interlaken West stasjon som var ideell for å utforske regionen. Laken B & B er god verdi for pengene, og vi nøler ikke med å anbefale bor her!
  Les mer
 • Se alle omtaler

Fasiliteter

 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Rugenpark B&B Located at Rugenparkstrasse 19, CH-3800, Interlaken.
Rugenpark B&B
Switzerland
Interlaken Rugenparkstrasse 19, CH-3800
94% 554
46.6790644 7.8518772
Rugenpark B&B
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Rom Med Bad/wc