X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

SR Backpackers

Rruga Mithat Hoxha Nr10, Lagja 4 Sarande, Saranda, Albania

99%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 98%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 95%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Saranda, en av Albanias vakreste reisemål. Saranda Backpackers har vært i drift i over fire år, og drives av en lokal heter Tomi, som er flytende i engelsk, italiensk, gresk og albansk. Det ligger i andre etasje av en sikker moderne boligblokk, som ligger bare 20 meter fra Saranda største stranden. Alle rommene har store balkonger med utsikt over den pittoreske joniske hav.

Etter en dag ute på byen, og tilbyr Saranda Backpackers Hostel mange fasiliteter som vil hjelpe deg til å slappe av. Noen av vandrerhjemmets fordeler inkluderer varme dusjer, gratis internett, vaskemaskin og balkong med fantastisk utsikt over bukten. Du vil ha tilgang til et fullt utstyrt kjøkken, hvor du kan lage din egen lunsj / middag. Vandrerhjemmet ligger rett rundt hjørnet fra bondens marked og byens super big air condition supermarked (Alfa). Ikke bekymre deg om frokost, det er inkludert!

Mornings begynne med en kontinental frokost med fersk velsmakende brød, hjemmelaget syltetøy, økologisk kaffe eller te, ferske egg, smakfulle tomater og vannmeloner fra Bondens marked. Eller vil du prøve ut den typisk albansk frokost med byrek? Fortell oss!

Vi står til din disposisjon 24/7 og kan gi deg en insider syn på Saranda og historien til Tomi hjemland. Vi kan anbefale billige tradisjonelle restauranter samt arrangere turer, hjelpe navigere din neste destinasjon, og påpeke alle de nærliggende hot spots inkludert: The Blue Eye, The Castle of Lekursi, antikk utgraving av Butrint eller de fantastiske strendene i Ksamil eller Paskyra Beach sør til Saranda!

Gå rundt hjørnet og ta bybuss, det går hver time (fra 7am til 18:00) og bussholdeplass ligger bare 50 meter fra vandrerhjemmet.
Besøk Butrint og stoppe i Ksamil på vei tilbake og ta en svømmetur eller padle båttur til øyene.

Ligger bare 50 meter fra havnen (ferge til / fra Korfu) og en rask spasertur fra den sentrale busstasjonen, er Saranda Backpackers Hostel ikke bare nær alle de store transportknutepunkt, det er også en kort spasertur til promenaden som er foret med barer, diskoteker og restauranter (sørg for å prøve de berømte blåskjell). Som du spasere langs strandpromenaden, stoppe for å ta en kaffe eller et skudd av raki, nyte havutsikten og leve i øyeblikket som lokalbefolkningen gjør. Sist men ikke minst, er den største stranden foran vandrerhjemmet. Grab noen hjemmelaget byrek (spinat pai) eller en velsmakende godbit fra hjørnet bakeri på vei. Nyt solen, en padle båt leie, eller flyte dagen bort i den klare forfriskende havet.
Vi er her åpen for alle dine spørsmål og prøve å hjelpe deg med alle dine reisebehov - dagsturer rundt Saranda og reise rundt Albania også!

Du ønsker å leie en sykkel eller en bil, bare spør oss!

Våre Hostel Hendelser

Albansk kultur kveld:
Lære å lage deilig lokal mat, etterpå se en albansk film, lære noen nyttige fraser og Albanias kommunistiske fortid.

Middag i byen:
Ta en xhiro langs promenaden, og se hva Saranda har å tilby. Mange aktiviteter og vakre mennesker langs promenaden på kveldene. Spis på en av flere lokale pizza steder for middag og ha tid for drinker og iskrem.

Beach BBQ Night:
På nettene når vi har 8 eller flere gjest, kan vi arrangere en BBQ på stranden, med lokal mat og lokale drinker. Det finnes ingen bedre måte å bli kjent med andre gjester og nyte en vakker Saranda kveld.
Kebab, grillede grønnsaker, og til og med potetmos tilberedt på grillen rett på stranden foran vandrerhjemmet! Etter middag kan du selv ønsker en svømmetur i måneskinn!

Saranda Walking Tours:
Gå til Lekursi Castle og klosteret de førti hellige, navnebror av byen vår, Saranda. Ikke glem å ta med noen leke for en kaffe og iskrem. Du kan sitte og se på solnedgangen over bukten i Saranda.

Blockbuster Night (for det meste i vinter tid)
Det starter med en hjemmelaget albansk middag. Deretter kan du velge en film fra vår samling for å se på.

Seafood Night:
Ta en tur til en av de beste lokale sjømatrestauranter med utsikt over Bay!

* Hvis du ønsker å be om en spesiell hendelse under oppholdet, vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme deg.

Søk etter tilgjengelighet


Hostel Awards

 • 2015 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Albania
 • 2012 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Albania
 • 2015 1ste Land Albania
 • 2012 1ste Land Albania
 • 2011 1ste Land Albania


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
SR Backpackers Located at Rruga Mithat Hoxha Nr10, Lagja 4 Sarande, Saranda.
SR Backpackers
Albania
Saranda Sarande 7500 Rruga Mithat Hoxha Nr10, Lagja 4 Sarande
99% 250
39.8719683 20.0029921
SR Backpackers
    Ledige rom     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende 6 seng Blandet Sovesal