X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sabai Dee Patong Guesthouse

74/41 Soi Ban Zaan, Nanai Road, Patong, Kathu, Phuket 83150 Thailand, Phuket, Thailand

80%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 80%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Sabai Dee Patong Guesthouse er et meget rimelig overnattingssted, bare noen få minutters gange fra stranden og sentrum av nattelivet i Bangla Road, selv å være langt nok for ikke lider av støy og glamour som skjer hele natten lang.

Kvaliteten på servicies og den høye standarden på renslighet du vil ikke finne selv på hotell av en mye høyere kategori. Som et eksempel vil du finne i alle rom internasjonal telefon, gratis internett via Wi-fi, kabel-TV, safebox minibar fullt møblert, bord og stoler og et rom service, bare i tilfelle du ønsker å ha dine måltider i personvernet til rommet ditt.

Patong Beach er det ideelle stedet for en fredelig ferie på tropene. Du vil nyte en vakker strand hvor du skal øve alle mulige vann sport, fra jet-ski til para-seiling. Du har også fantastiske muligheter for sightseeing. Mellom Phuket og Krabi er det mange vakre
øyer som du kan bli med en lang hale båt.

Det er også den berømte Phi Phi Island en av de vakreste tropisk øy, hvor har blitt gjort filmen "The Beach", som du lett kan delta med en daglig organisert tur.

Ved solnedgang til å sitte i en bar for en drink på stranden foran, er det virkelig gledelig, som det er å lage en tur for shopping i kveld mellom de mange små butikker og kjøpesentre som selger til priser som er utenkelig for folk kommer fra utlandet.

En rask spasertur tar deg til sentrale Patong hvor det er endeløse dager med shopping, sightseeing, vannsport, servering, drikke og sløve på hvite sandstrender. Nyt å være innenfor en kort avstand fra variert uteliv, men samtidig være langt nok unna til å slappe av i den hyggelige atmosfæren av vår Gotha Guesthouse.

ROM

Resepsjonen og alle rommene har nettopp blitt fullstendig fornyet. Alle har aircondition, skap, bankboks - safe på rommet, skrivebord, minibar fullt møblert kabel-TV, trådløst Wi-fi gratis internett, vaskeri, privat bad med varmt og kaldt vann, bord og stoler for å tillate gjestene til gjøre bruk av vår romservice, bare i tilfelle de ønsker å ha måltider i personvernet til sine rom.

Alle rommene er ganske store for et gjestehus Thai standard, ca 25/30 sq.mts.

FASILITETER

- Airport overføringer fra / til flyplassen med privat taxi 600 bth

- Bil og motorsykkel utleie direkte på skrivebordet. Vi eier direkte en rekke vakkert mainteined motorsykler.

- Wireless Wi-fi gratis Internett på alle rom og spesielle innlegg nær baren downstair å tillate gjestene å navigere internett sammen med venner mens siping en drink.

- Turistinformasjon. Du kan innhente alle nødvendige opplysninger av, priser og reiseguider i resepsjonen

- Mat og drikke. Et rom service, rimelig, er tilgjengelig for frokost, lunsj eller middag. Et fullt møblert minibar er også tilgjengelig for drikkevarer i alle rom.

- Kabel-TV i den behagelige atmosfæren av stuen i nærheten av mottaket.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Sabai Dee Patong Guesthouse Located at 74/41 Soi Ban Zaan, Nanai Road, Patong, Kathu, Phuket 83150 Thailand, Phuket.
Sabai Dee Patong Guesthouse
Thailand
Phuket Patong 74/41 Soi Ban Zaan, Nanai Road, Patong, Kathu, Phuket 83150 Thailand
80% 17
7.8901952 98.3029711
Sabai Dee Patong Guesthouse
    Ledige rom     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc