X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Safari Hostel

Praça Afonso Viseu 58, Rio de Janeiro, Brasil

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Kun 20 minutter fra Maracanã stadion, er Safari Hostel perfekt sentrert i byen, og tilbyr tilgang til hvert kvartal av Rio de Janeiro. Høyre på tilgangen av Kristus Forløseren Road, som er midt mellom Alto og Santa Teresa, er vi innenfor bare 15 minutter fra sentrum og det undergrunnsstasjoner, om sin i Santa Teresas restauranter, Barra da Tijucas strender eller shopping Sentre, Copacabanas promenaden, stranden og barer av Ipanema, eller nattelivet i Lapa, Leblon og Tijuca; its all raskt tilgjengelig fra dørstokken vår. Mange magiske fossefall, fauna og flora som dekker 3,5 millioner hektar med rike atlantisk skog omkranser vår unike beliggenhet midt i byen.

Home of the henge seilfly lansere peke Nasjonalparken Tijuca er et paradis for alle eventyrlystne mennesker, og deres ulike idretter. Noen av aktivitetene som kan gjøres i parken eller bare i nærheten av steder hanggliding, skøyter, fotturer, rappellering, fotturer, klatring, terrengsykling, surfing, kite surfing, body boarding, dykking etc. Bare inne i byen.

Grunnlagt i en 1850 kaffe depot og lodge, forblir bygningen intakt og bevart fra de dager da Viscount av Mau hadde sine stålbjelker bestilles fra London og satt sammen i Praa Afonso Viseu, hvor, fortsatt omgitt av store herskapshus av alder, tjente huset som en møteplass for kaffebønder og handelsmenn. Utsmykket av den naturlige skjønnheten i Tijuca Forest, raskt vokste poenget i popularitet. I dag, ved inngangen til Tijuca Skoger National Park, huset har blitt pusset opp til den mest moderne standarder. Med sine komfortable og akklimatisert rom i huset igjen vekkes til å være vert alle dine ønsker.
Fasiliteter:

o WiFi;
o Guest Kitchen & Fridge
o grillplass
o menns og kvinners dusjrom
o Uavhengige menns og kvinners garderober
o Feminin sovesaler og blandede sovesaler
o Uavhengige Dusjbad
o Feminin pulver rom med hårføner og strykebrett
o Sengetøy, håndklær, og 24 Hs. varmt vann.

- Personalet snakker engelsk, fransk og spansk.
- Vi er en perfekt Family Friendly Hostel samt Eco og Adventure
profil i Rio de Janeiro.

Oppbevaring av bagasje
Avbestillingsregler: 48 timer

For å garantere din reservasjon på NYE og Carnival, i tillegg til innskudd gjort til Hostelworld.com må du betale 50% på forhånd for å sikre din reservasjon for disse periodene. Vi vil kontakte deg for å sende deg penger overføring detaljer.

Subsede Top of the World Cup og 2014 Olympic vert der 2016, ble Rio de Janeiro valgt i den beste byen, Best Design Award 2011, tildelt av britiske magasinet Wallpaper, et globalt referansepunkt i design og mote stil. Marvelous City slo Chicago, Hong Kong, Johannesburg og Oslo i målingen sponset av publikasjonen. Foruten den naturlige skjønnhet og vennlige innbyggere, skape fred i fattige lokalsamfunn i Rio avgjørende bidratt til valg av Rio

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Warme Douches
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Leselys
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Safari Hostel Located at Praça Afonso Viseu 58, , Rio de Janeiro.
Safari Hostel
Brazil
Rio de Janeiro 20531-580 Praça Afonso Viseu 58
0% 23
-22.9608827 -43.2732582
Safari Hostel
    Ledige rom     Standard 20 seng Blandet Sovesal