X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Saint Nicholas Plaza

Strada Sagges, 15, Bari, Italia

44%Rangering

 • 37%Verdi for pengene
 • 49%Sikkerhet
 • 57%Sted
 • 43%Personale
 • 43%Atmosphere
 • 46%Renslighet
 • 34%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En luksus bed & breakfast billig som et herberge i den sjarmerende gamlebyen ved siden av Ferries Terminal

Flyplasstransporttilbud | Panoramic Lounge Terrasse | Free Home Cinema

Saint Nicholas Plaza - Palazzo Sagges Bari er den første luksus hostel, flat utleie og bed & breakfast som ligger i hjertet av gamlebyen i Bari ved siden Ferries Terminal og på 8 minutter gangavstand fra jernbanestasjonen, bygget inne i historisk palass kalt Palazzo Sagges og ligger ved siden av krysningen mellom Via Sparano og Corso Vittorio Emanuele, de viktigste gatene i byen hvor våre gjester kan finne de fleste attraksjoner som teatre, museer, kirker, shoppingsenter, coffes, restauranter, pizzeriaene, klubber, sushi bar.

Saint Nicholas Plaza blander varmt bekvemmeligheter av et fire stjerners hotell med intim atmosfære av en seng og frokost takket være daglig hjem prepairing av frokost med deilige produkter fra Puglia samt daglig skifte av sengetøy.
Alt i wonder rammen av Palazzo Sagges, en av de eldste og mest glamorøse palasser Bari, modernisert i henhold til de nyeste teknologiene, med majestetiske balkonger og terrasser med utsikt over byen museum og katedralen, og med mulighet for en fantastisk utsikt over Bari.
Alt for prisen av et herberge.
Fordi for oss gjester tilfredshet kommer før hele resten.

Saint Nicholas Plaza tilbyr komfortable og romslige Regal dobbeltrom og tremannsrom med egne og rom for fire og fem gjester samt kongelige leilighet for tre, fire og fem voksne alle av dem er utstyrt med eget bad og innredet med alle bekvemmeligheter fra bare 25,00 euro per person inkludert frokost.

Ikke glem Saint Nicholas Suite, en Royal Suite av 100 mq for seks gjester med to soverom, tre bad, tre LCD-TV, italiensk espresso koker, aircondition, oppvarming, kjøleskap, grillplass, terrasse med en fantastisk utsikt over gamlebyen og katedralen.

Saint Nicholas Plaza har en koselig hall og praktfulle terrasser hvor våre gjester kan ha sin frokost og smake på lokale spesialiteter mens du sitter og undret solnedgangen og soloppgangen.
På Saint Nicholas Plaza de Gjester kan også benytte salongen, alt inkludert i prisen for å bo, i mellomtiden nyter den ekstraordinære landskapet rundt Palazzo Sagges.

Alle rommene på Saint Nicholas Plaza er innredet med romslig bad, LCD-TV, air condition, oppvarming, Coff koker, kjøleskap for å sikre vår setter gjestene et uforglemmelig opphold.
Ikke glem at vi tilbyr helt gratis fasiliteter som hjemmekino, guideservice, velkommen service, bagasjeoppbevaring samt skap hvor våre gjester kan sette sine personlige varer.
Også konstant tilgjengelig for våre gjester vil være noen av våre ansatte som på forespørsel vil tilfredsstille alle sine nødvendigheter.

For å nå Saint Nicholas Plaza er veldig enkelt: det ligger bare 8 minutters gangavstand fra jernbanestasjonen og bare 2 minutters gangavstand fra havnen og ferger terminal samt på to minutter fra bussholdeplassen for buss nummer 16 som kjører til flyplassen.
Hvis foretrukket vi kan organisere for våre gjester gratis dag og natt turer i den sjarmerende gamle byen.

Ikke glem at våre gjester kan også bestille transport til og fra flyplassen.
Våre gjester kan nyte på Saint Nicholas terrasse, mat, sushi & vin fra prospiciente restaurant plassert på terrasser hvor gjestene kan smake alle de lokale spesialitetene, med start fra Baris kokte eller rå antipasti og frutti di mare til den deilige først og andre kurs basert på møte og fisk, servert med viner laget i Puglia, selvfølgelig, samt cocktailer og sushi fra våre hav.
I mellomtiden nyter den ekstraordinære landskapet rundt Palazzo Sagges.

Vær oppmerksom på at vi gjestens bankkort for å akseptere din bestilling. hvis kredittkortet vil være ugyldig eller med utilstrekkelig fondet, vil vi be deg om å gi oss med en annen. Hvis du unnlater å gjøre dette, forbeholder vi oss retten til å avbestille din reservasjon.

Sjekk Regler: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vennligst respekter vår sjekk i politikken, hvis du har tenkt å sjekke inn senere kan kommunisere til oss.
Sjekk ut på 11,00.

Vennligst merk: betaling kontant bare, ved ankomst.
Vennligst råd om ankomsttid.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • DVD-er
 • Gratis Bykart
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Lounge
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Saint Nicholas Plaza Located at Strada Sagges, 15, , Bari.
Saint Nicholas Plaza
Italy
Bari 70122 Strada Sagges, 15
44% 39
41.1273485 16.8695769
Saint Nicholas Plaza
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 6 seng Privat Rom Med Bad/wc