X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Samoan Village Accommodation

101 Vini Fou Road, PO Box 1951, Apia., Apia, Samoa

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Samoan Village Homestay!

Hvis du leter etter den kulturen erfaring mens ferie i Samoa, så vi hjertelig inviterer deg inn i våre hjem som vår gjest, å leve med vår familie for at samoanske Kultur erfaring.

Bli med andre gjester og vår familie for en gratis gratis frokost. Kjøp dagligvarer og bruke kjøkkenet til å lage dine egne måltider. Føl deg som hjemme.

Internett-tilgang krever en minimal avgift for å koble til. Det vi mangler i anlegg vi gjør opp for det i sann samoanske familie gjestfrihet. Vi er en 20 minutters spasertur fra Apia, hovedstaden i Samoa, 10 minutters gange fra Palolo Deep, den beste snorkling på øya, 5 minutters gange fra Apia Park og 5 minutters kjøring fra Royal Samoa Golf Course. Faleolo International Airport er en 50-minutters kjøretur unna.

Vi tilbyr gratis lagringsplass hvis du ønsker å ta en liten pose når du utforske Samoa. Kom tilbake på den siste natt for noen last minute shopping og gjør deg klar til å fly ut! Det er hjem borte fra hjemmet; det ideelle stedet å begynne og avslutte ditt besøk til Samoa!

Vi kan ordne transport til flyplassen for deg. Innsjekking er 14:00. Hvis flyet kommer i de små timer på morgenen og ønsker å gå rett til sengs, kan du bestille natten før. Ellers la bagasjen med oss, og kommer tilbake på 14:00. Sjekk ut er kl 10

Ettersom vi er en liten familie egen og operert overnatting, ber vi hver transaksjon i kontanter. Vær oppmerksom på at refusjoner, eller noen tjenester i stedet for, er ikke tillatt på noen delvis brukt tjeneste, eller når startdatoen for tjenesten har gått. No Show og tidlige avganger belastes full betaling.

Hvis du trenger flyplasstransport, vennligst gi oss ditt flyselskap, flynummer, ankomstdato og klokkeslett. Se etter vår samoansk Village skilt med navnet ditt på den. Det er en 50 minutters kjøretur fra flyplassen inn til byen; han vil bringe deg rett til vår dør trinn.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Flyplasstransport
 • Frokost inkludert
 • Kortyelefoner
 • Fellesrom
 • Faksservice
 • Gratis parkering
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering
 • Svømmebasseng
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Samoan Village Accommodation Located at 101 Vini Fou Road, PO Box 1951, Apia., Apia.
Samoan Village Accommodation
Samoa
Apia Upolu 96809 101 Vini Fou Road, PO Box 1951, Apia.
0% 11
-13.8373923 -171.7563271
Samoan Village Accommodation
    Ledige rom     Standard 4 seng Privat Felles Bad     4 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Sovesal For Menn     Standard Enkelt Privat Felles Bad     6 seng Sovesal For Menn     4 seng Sovesal For Menn     3 seng Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     6 seng Sovesal For Kvinner     5 seng Sovesal For Kvinner     4 seng Sovesal For Kvinner     Standard 1 seng Blandet Sovesal     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     6 seng Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad