Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sant Jordi Alberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 9.3
 • Sikkerhet 9.7
 • Sted 9.6
 • Personale 9.6
 • Atmosphere 9.5
 • Renslighet 9.4
 • Fasiliteter 9.2

Sted

C/ Roger de Lluria 40 1-2

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Vår Adresse: Carrer de Roger de Lluria 40, Floor 1, Leilighet 2

Kommer fra El Prat Airport (BCN Airport):
Ta flybuss fra flyplassen til Plaza Catalunya. Når du går av bussen i Plaza Catalunya vil du være i front av El Corte Ingles bygningen (et meget stort varehus, på størrelse med hele byen blokken).
Facing the Corte Ingles bygningen, med ryggen til gaten, gå til venstre. Du vil gå opp gaten Passeig de Gracia.
Fortsett å gå opp på høyre side av Passeig de Gracia for to kvartaler til du kommer til Gran Via de les Corts Catalanes (en veldig stor gate med en Zara på et hjørne og en Levis butikk på den andre). Gå rett på Gran Via de les Corts Catalanes.
Fortsett på Gran via de les Corts Catalanes for to blokker til du kommer til c / Roger de Lluria. Ta til venstre inn på c / Roger de Lluria.
Vandrerhjemmet ligger 30 meter opp fra hjørnet på høyre side. Like foran døren er en bussholdeplass, og rett over gaten er en 'Sørli Discau' Supermarket.

Kommer fra Girona flyplass:
Ta Barcelona buss fra flyplassen til Barcelona Nord busstasjon (endelig destinasjon).
Når på Nord busstasjonen kan du enten ta en taxi til hostellet (ikke for dyrt fordi det er ikke så langt fra hostellet) eller gå med metro. Metrostasjonen er i den lille parken rett ved siden av busstasjonen og er oppkalt Arc de Triomf.
Metrolinje på Arc de Triomf stopp er linje 1 (rød). Ta toget som går i retning Hospital de Bellvitge til stopp heter Urquinaona.
Når du går ut av toget på Urquinaona stoppe du trenger for å følge skiltene som sier Sortida (exit) Pl d Urquinaona. Dette vil bringe deg til en av utgangene som kommer ut i plaza Urquinaona (et stort parkområde med gater på hver side). Det er svært viktig at du går ut i plaza Urquinaona. Det er mange utganger for metrostasjon, og hvis du går ut på feil sted, og du vil gå tapt.
En gang i plaza Urquinaona du trenger for å finne gaten c / Roger de Lluria. Se etter den irske puben heter George Payne. Når vi står overfor pub, med ryggen til plaza, gå til høyre. Den første gaten du kommer til vil være c / Roger de Lluria. Ta til venstre på c / Roger de Lluria.
Fortsett opp c / Roger de Lluria for to blokker. Vandrerhjemmet ligger på høyre side. Like foran døren er en bussholdeplass, og rett over gaten er en 'Sørli Discau' Supermarket.

Fra Sant Estacio togstasjon:
Innsiden av jernbanestasjonen må du finne inngangen til t-banen. Det er på den motsatte enden av jernbanestasjonen fra McDonalds.
Ta metro linje 3 (grønn) i retning av Trinitat Nova til stopp Catalunya.
Når du går ut av toget på Catalunya stopp må du følge skiltene som sier Sortida (exit) La Rambla. Når du er kommet ut av metro og du er foran Plaza Catalunya, se etter den enorme bygningen som sier Corte Ingles på toppen. Det er et veldig stort varehus bygningen, og er på størrelse med et helt kvartal.
Står rett foran og vender Corte Ingles bygningen, med ryggen til gaten, gå til venstre. Du skal gå opp gaten Passeig de Gracia.
Fortsett opp Passeig de Gracia to blokker til du kommer til Gran Via de les Corts Catalanes (en veldig stor gate med en Zara på et hjørne og en Levis butikk på den andre). Gå rett på Gran Via de les Corts Catalanes.
Fortsett på Gran via de les Corts Catalanes for to blokker til du kommer til c / Roger de Lluria. Ta til venstre for c / Roger de Lluria.
Vandrerhjemmet ligger 30 meter opp fra hjørnet på høyre side. Like foran døren er en bussholdeplass, og rett over gaten er en 'Sørli Discau' Supermarket.
 • Verdi for pengene 9.3
 • Sikkerhet 9.7
 • Sted 9.6
 • Personale 9.6
 • Atmosphere 9.5
 • Renslighet 9.4
 • Fasiliteter 9.2
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.