X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Santa Brígida Eco Holiday Retreat

Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria, Canary Islands, Spania

97%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Er du ute etter en annerledes, rolig, fredelig og slappe av sted å bo i din ferie tid i Gran Canaria?. Så dette er din sted, det er helt isolert fra den travle og støyende urbane livet. Et rolig sted for den typen mennesker som er mest på jakt etter spesielle steder. Selv om det er et privat feriehus det også gjerne en retrett, det gir følelsen av å være borte fra støy og så nær naturen. Ettersom området er beskyttet av lov, kan ingen hoteller og masseturisme bli funnet. Området er stort sett grønn og ikke overfylt.

Har du noen gang nyte av disse erfaringene?:

Et ideelt sted for å slappe av og du vil nyte en god natts søvn i et naturlig miljø, de fleste ganger du vil våkne opp med kvitrende fugler eller nyte du har på netter prøver å sove høre lyden av stillhet?

Dette er en perfekt base for sport og dyreliv entusiast: Dette er det perfekte området på Gran Canaria hvis du er ute etter noen aktiviteter i naturen, som vi er mellom fjellene og havet, men også, er feriehuset på en 25 minutter biltur avstand fra flyplassen. Det er et flott sted for alle som søker etter en rolig retrett, og også et perfekt sted for syklister, løpere og turgåere .. eller personer som er interessert i yoga og tai chi. Men også for de spesielle surfere, dykkere, etc som liker mye deres aktiviteter, men ønsker også på slutten av dagen finne sin spesielle og unike 'hjørnet' å bo i et annet og rolig sted å bo med sine spesielle nære venner sammen, uten å være i den slags overfylte logings hvor du må rope for å spørre om ting eller sted eller selv ber om stillhet for å hvile eller sove. Her er absolutt frihet selv å velge de vennene du ønsker å komme og bo hos. Og husk det er helt annerledes, det er ikke et herberge, det er ikke en B & B, er det ikke en utvei, er det en private feriehus i kanariske mennesker for en tilbaketrekning av fire personer. Det er prisen, fordi vi forstår at alle mennesker har rett til å reise og la dem vite Gran Canaria overnatting til en lav pris hvis du kommer til Island vår med venner sammen på samme tid. Vår idé er å gi en overnatting tjeneste som fritidsbolig som er billigere enn hva et lavt budsjett reisende er vant til i Europa. Så ikke glem, hvis du er en stor gruppe mennesker, her kan sove 4 personer, men også i ekstra losji på forespørsel åtte personer til lavest mulig pris.

Etter en flott dag med ferie for at du ender det noe sliten, så når du kommer hjem, vil du ikke trenger å kaste bort tid på å parkere bilen, i sporet vår er den eneste hjem vil du finne, så vil du parkere enkelt og raskt og selvfølgelig nær huset og gratis. Vi forstår ikke hvorfor du må betale for enhver bevegelse du gjør i ferien.

Vår lille feriehuset ligger på landsbygda i Gran Canaria Island på Kanariøyene. Det vil føles som ditt hjem.

Når du ankommer huset er rengjort og sengene helt ny (Vår venn Danny fra Belgia fortalte oss, da han sto opp en morgen: 'Jeg fikk ikke sove jeg bare drømt ', fordi den splitter nye madrassen og stedet.Det er en kjøkkenet hvis du ønsker å forberede din egen frokost, lunsj eller kveldsmat, pasta (spaguetti, macarroni og nudler) eller ris, det meste du trenger ikke å kjøpe dem fordi de vil bli gitt i en fri måte for første dagene av oppholdet, takket til før venner som bor der.

Eco Holiday Retreat Home har en bad huset, ett soverom, som kan godt sove fire personer i to køyesenger i 4 senger dorm og 4 personer i sovepose på to madrasser for 2 personer hver på stuen teppe eller også om det er også ditt ønske i to telt for to hver i vår utendørs terrasse, hva du vil forberede selv. Det inkluderer også en felles stue / stue, hvor du kan slappe av, lese eller spille cd musikk, er kjøkkenet sammen det. Hjemmet er veldig enkelt innredet og gir deg sengetøy og håndklær.

Fra vårt deling store utenfor terrassen har du en fantastisk utsikt over naturen av Gran Canaria, og det er en del av det der det er en solterrasse, kan sol bad i solsenger (4 solsenger) du mens du nyter og chilling out omgitt av trær og uforglemmelig og fantastisk panoramautsikt fjell og Santa Brigida Valley, utendørs dusj og en god frokost eller kveldsmat terrasse. Du kan bruke for å spise eller slappe av hvor du kan nyte daggry, sent på ettermiddagen eller om natten stjernene. Og selvfølgelig nyter et glass vin på kvelden!. Wi-fi er også gratis tilgjengelig for våre venner derfra.

Althouht er et rolig sted, og langt vekk fra støy av byen eller overfylte turiststedene, betyr det ikke at du er langt borte fra levende. Eco Holiday Retreat ligger kun 5 minutter unna med bil fra den typiske landsbyen Santa Brgida, hvor du finner butikker, supermarkeder, bakerier, pharmancies, typiske barer og restauranter, med avslappende terrasser hvor du kan smake på lokale ferske mat skylt ned med et glass Gran Canaria vin! ......., men det er også bare 20 minutter til stranden Las Canteras (Las Palmas) eller 45 minutter til Maspalomas-stranden i sør.

Takket være velkommen venner nye ideer, noen av dem bestemte seg for å sove ute fordi Kanariøyene vær, så hvis det er også ditt ønske om en komplementær måte å bo i komfortable og kule telt i vår utendørs terrasse. De er på unaturlig gress, med splitter nye og koselige madrasser, sengetøy, og hvis du har ditt eget telt og sovepose perfekt, men hvis ikke vi gir begge. Gran Canaria er det perfekte stedet for å prøve og nyte denne nye og annerledes opplevelse som du ikke bruker normalt å sove i ditt eget hus.

For alle disse grunnene til at vi er godt kjent av spesielle backpackere og surfere som liker å hvile på en annen måte fordi de liker også naturen og å være sammen med sine egne venner etter en hyggelig dag med aktiviteter snakker om den dagen erfaring og hva hvordan vi vil gjøre det i morgen, og det er grunn til å ha en dyp og rolig søvn på dette unike og autentisk sted.

- 1 Kjøkken: (mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser, bestikk, brødrister, juicer, etc.
- 4 Bunk-sengs sovesal (1 soverom) (Puter, Sengetøy inkludert, Gratis individuelle leselys + strømkontakt + 6 Skap)
- 4 sovepose i to madrasser for to hver på stue teppe eller i to telt for to i utendørs terrasse
- 1 Bad (Free Hårføner + Håndklær inkludert + Electric Socket + Gel + Shampoo!)
- Salong (med Electric Socket + cd musikk-enhet)
- Utendørs terrasse (en stor terrasse bord, en stor sofa, utendørs dusj)
- Te / kaffefasiliteter
- Vaskemaskin - vaskerom (Gratis softner og vaskemiddel!)
- Fan
- Sykkelparkering
- Gratis bykart
- Housekeeping (bli lenger enn 15 dager, og mer enn tre personer)
- Gasskomfyr med stekeovn
- Komfyr (om vinteren)
- Gratis WiFi
- Internett-tilgang
- Gratis ubegrenset Internett: Vanlige PC (Merk: Ut av orden, er vi reparere den for øyeblikket) i stuen + WIFI også selv utenfor terrassen
- Ledig plass utenfor lagringsplass for sykler / Kite-Wind-Surf
- Gratis Fresh & Clean Sengetøy + Håndkle + Blanket
- 6 Gratis Dorm Skap
- Gratis bruk av fullt utstyrt kjøkken og kjøleskap
- Gratis Common Sitter Sosial-området i vår lounge terrasse
- Gratis Parkering

Vær oppmerksom på:

Sjekk inn: 14:00
Sjekk ut: 24:00
Frokost er ikke inkludert
Avgifter er inkludert.
Vi aksepterer ikke kredittkort.
Betalingsmåte ved ankomst (Det er nødvendig før losji fast kontrakt av oppholdet datoer og betale: Vennligst betale kontant ved ankomst) - (. * Paypal bare på forhånd, og hvis du betaler den dagen du gjør reservasjonen)

Avbestillingsregler: 7 dager før ankomst, i særlige tilfeller kan du kontakte oss.
Minimum opphold: 7 netter (Du kan bo mindre, men betaling anmodet i 7 dager)
Inne i huset er røykfritt!. Utenfor er røyking området (Vær nøye).
Rusmidler ikke tillatt
Alkohol er tillatt hvis det ikke er støyende og holde ting i orden
Før du gjør bestillingen vi husker du vår eiendom er i en spesiell plassering, må du være sikker på at du liker denne plasseringen.
Du vil ikke se hvordan du kan få oss før du bestiller fordi vi ikke ønsker å vise nøyaktig hvor vi er, selvfølgelig vil vi si området og bildene, men ikke hvordan du kommer frem fordi vi bare vil komme at bare de som har gjort allerede booking og vi ønsker ikke kommer folk uten bestilling for å respektere våre venn-gjester i den tiden bor og fordi vi trenger å holde området stille. Ikke bekymre deg, hvis du gjør en bestilling vil vi sende deg hvordan du får oss i detalj.

Ekstra overnatting (på forespørsel) i sovepose i telt i utenfor terrassen eller i stuen: € 8,95 / pax / natt.

MERK:
Dette ferie retrett hjem krever en 7 natt min netters opphold. Vennligst endre datoer ovenfor så du bestiller 7 netter.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Vi elsket det! =) Det er alt jeg har å si ...
  Les mer
   Anonym, Tyskland, Blandet Gruppe, 18-24

Fasiliteter

 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Café
 • Gratis Bykart
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Internettilgang
 • Tilgang med nøkkelkort
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Parkering
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Håndklær inkludert
 • Vaskemaskin


Betingelser

 • Cash Only
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Kjæledyrvennlig
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 5 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Santa Brígida Eco Holiday Retreat Located at Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria.
Santa Brígida Eco Holiday Retreat
Spain
Gran Canaria Canary Islands 35300 Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida
97% 11
28.0436712 -15.5012154
Santa Brígida Eco Holiday Retreat
    Ledige rom     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc