X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Santa Brígida Eco Holiday Retreat

Camino El Tejar s/n, Las Meleguinas - Santa Brigida, Gran Canaria, Spania

kart og veibeskrivelser


97%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 100%Personale
  • 100%Atmosphere
  • 100%Renslighet
  • 100%Fasiliteter

retning

Hvordan få vår eiendom FRA FLYPLASSEN:

1) Med buss

Fra flyplassen kan du ta bussen til San Telmo busstasjon, som er i Las Palmas. Derfra kan du ta buss nummer 302 til Las Meleguinas og følge ruten fra baren 'Ca Mariano - Asadero Pollos' - se bruksanvisningen: med bil nedenfor. Hvis du råde oss på forhånd kan vi ordne med å plukke deg opp i Las Meleguinas.

2) Med bil

Hvis du leier en bil du kommer fra flyplassen og stasjonen i retning Las Palmas (vei GC1). Nær Las Palmas følg skilt til Tafira. På slutten av motorveien kommer du til en rundkjøring kjør mot La Atalaya - i Santa Brgida. Nå er på GC 15 road. Følg for ca 5 km til du kommer til Santa Brgida landsbyen og se skiltet Las Meleguinas (på venstre side av veien) hvor du går rett (PS. På dette punktet er det også et lyskryss). Veien du nå kjøre på har palmer på begge sider. Etter dem ca 300 meter er det et annet tegn (Las Meleguinas - La Angostura) hvor du må ta venstre veien (Y krysset). Nå kan du gå ned i dalen, etter ca 1 km er du i bunnen av dalen. Det er et lite kryss her, vil du se en mat butikk som heter 'Viveres Las Meleguinas', følg veien til høyre, (det er ingen skilt las Meleguinas fordi du allerede er i Las Meleguinas). Videre på veien (200 meter). Vil du se et tegn på en bar kalt 'BODEGN CA MARIANO-Pollos asados​​''. Du er allerede i området, hvis du gjør bestilling vil vi sende deg hvordan du får oss i detalj.


3) Med taxi

Fra flyplassen med drosje, vil koste ca 60 euro.

Avhengig av lengden på oppholdet og antall persosn en pick up fra flyplassen kan være arranged.Please ikke nøl med å kontakte oss.

VIKTIG:
Hvis du bestiller en fritidsbolig, vær oppmerksom på at vi ikke bor her, og vi har ikke en resepsjon. Det er viktig for oss å vite tidspunktet for ankomst til vårt sted.