X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Santa Claus

Strada Arco San Pietro, 4, Bari, Italia

61%Rangering

 • 68%Verdi for pengene
 • 68%Sikkerhet
 • 68%Sted
 • 44%Personale
 • 60%Atmosphere
 • 76%Renslighet
 • 40%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
De nyeste mest sentrale vandrerhjemmet leiligheter for reisende på budsjett!
I den sjarmerende gamlebyen foran Ferries terminal!
Flybuss, hjemmekino og frokost!

3 frittliggende strukturer i den sjarmerende gamlebyen fra bare 24,90 euro per rom!

Julenissen er større nyhet i de typiske strukturer av Anglo-Saxon hostel, flat utleie og bed & breakfast i Europa. Denne strukturen er designet med den hensikt å skape en reise overnatting. Våre gjester avhengig av behov og vaner har en måte å være i stand til å bo i mer frittliggende strukturer, slik som å sikre en fri dag og natt Tour i den sjarmerende gamle byen.
Også, ikke så langt fra oss, kan du beundre kunsten våre fiskere. Hver morgen trekker opp sine små båter på havnen (etter tilbringer timer og timer på sjøen i løpet av natten) og rengjøringsprodukter at vi ga dem Adriaterhavet. Våre besøkende vil også være til stede på tidspunktet for rengjøring og kjøp av fersk sjømat, som bare her i Bari, i total sikkerhet, kan spises rå eller kokt, og som er et symbol på stolthet og økonomisk utvikling og territoriale integritet vår byen.
Ved ankomst i Bari, for å komme til Santa Claus, kan du klatre gjennom trapper eller du kan velge å sti langs veggene, såkalt 'Muraglia'. Inne i disse Vegger er vedlagt gamlebyen, står det mest sentrale punktet der det meste av aktiv virksomhet, gamle tradisjoner, museum, kirker, barer, klubber, diskotek, sushi bar, restauranter typiske for området. Fra veggene kunne du se skjønnheten i en av de lengste promenader i Italia. Og havet, i Bari, og for dens innbyggere har lange tradisjoner, minner og det er den viktigste kilde til livsopphold for de fleste familier i gamlebyen.
Julenissen er den eneste tankevekkende og billigste overnatting i området, som ligger like foran byen Port (Ferger og Cruise Terminal), på 4 minutter fra jernbanestasjonen (med bybussen nummer 20 /) og 15 minutter fra flyplassen (med urban buss 16).
Bare følg opp-hill kalt Strada Porto Nuovo foran Port Exit og du vil nå Piazza San Pietro og deretter søke etter en liten bue, heter Arco San Pietro ved siden av Caffe.Follow ellers trappen foran Port Exit og deretter vil du rett nå Arco San Pietro n. 4.
Ikke glem å ringe oss og vi vil plukke deg opp med vår privat skyss!

Julenissen inkluderer tre strukturer, i hovedmappen og typiske bue av den gamle byen, hver og en langt bare noen få meter fra andre.

Den første er Don Vito Trulli, foran St. Peter Arch, i Arco San Pietro 4, bygget etter den typiske arkitektoniske strukturen av Trulli i Alberobello, som byr på "Sleep & Go 'løsning for reisende på budsjett, foreslå for alle behov for overnatting og frokost, muligheten til å bruke tjenesten. En natt her går opp fra 24,90 eur frokost inkludert. På Don Vito Trulli benekter ikke noen mulighet til å oppdatere og slappe av når som helst. Du kan ikke la det skli. På Don Vito Trulli vil du ha også gratis internettilgang.

Den andre strukturen er Freddy House, foran kong Tancredi Arch, såkalte, i navnet til Freddy Mercury, leder av Queen, som tjuefem år siden i Bari spilte i PetruzzelliTheatre, en av de viktigste teatrene i Italia. I Freddy House finner du Superior 4-sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad, Imperial leilighet for fem voksne med private bad.Alle rom og leiligheter i Freddy Hus har eget bad, kjøleskap, klimaanlegg, plasma-TV, hjemme cinema.A natt i går opp fra 21,90 euro frokost inkludert.

Den tredje struktur er Bohemian Rhapsody, foran Swebian Arch.
The Bohemian Rhapsody er en struktur utplassert i sentrum, nær den splitter nye Petruzzelli Theatre, Niccolo Piccinni Theatre, kjøpesenteret i byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
Bari er en av perlene i Adriaterhavet, rik på historie, kultur og tradisjon. Våre milepæler er: stranden, fint vær, innbydende by full av godhet og varme og en herlig middelhavsmat fra middelalderen opprinnelse og arkitektonisk stil, for eksempel Puglia romansk, misunnelige av resten av verden I Bohemian Rhapsody vil du finne! overlegen 4-sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad, Imperial leilighet fo fem voksne med eget bad.Alle rom og leiligheter i Bohemian Rhapsody har eget bad, kjøleskap, klimaanlegg, plasma-TV, hjemmekino.
Alle priser inkluderer frokost.
Barn under 6 er gratis.
Kom å besøk oss!
Det vil være stemningsfull og interessant!

Vær oppmerksom på at vi på gjestens bankkort for å ta imot din bestilling. hvis kredittkortet ditt vil være ugyldig eller med utilstrekkelig fond, vil vi be deg om å gi oss med en annen. Hvis du unnlater å gjøre dette, forbeholder vi oss retten til å avbestille din reservasjon.

Sjekk Regler: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vennligst respekter vår sjekk i politikken, hvis du har tenkt å sjekke inn senere kan kommunisere til oss.
Sjekk ut på 11,00.

Strada Arco San Pietro 4
70122 Bari, Italia
Foran Ferger og Cruise Terminal

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Gratis Bykart
 • Lounge
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Ikke-røyk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Santa Claus Located at Strada Arco San Pietro, 4, , Bari.
Santa Claus
Italy
Bari 70122 Strada Arco San Pietro, 4
61% 150
41.1319083 16.8697233
Santa Claus
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 8 seng Privat Rom Med Bad/wc