X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Santa Claus

Strada Arco San Pietro, 4, Bari, Italia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
De nyeste mest sentrale hostel leiligheter for reisende på et budsjett!
I den sjarmerende gamlebyen foran Ferries terminal!
Til og fra flyplassen, hjemmekino og frokost!

3 frittliggende strukturer i den sjarmerende gamlebyen fra bare 24,90 euro per rom!

Julenissen er jo større nyhet i de typiske strukturer av Anglo-Saxon hostel, flat utleie og bed & breakfast i Europa. Denne strukturen er designet med den hensikt å skape en omreisende overnatting. Våre gjester avhengig av behov og vaner har en måte å være i stand til å bo i mer frittliggende strukturer, slik som å sikre en fri dag og natt Tour i den sjarmerende gamle bydelen.
Også, ikke så langt fra oss, kan du beundre kunsten våre fiskere. Hver morgen, trekker opp sine små båter på havnen (etter å ha brukt timer og timer på sjøen i løpet av natten), og rengjøringsprodukter som vi ga dem Adriaterhavet. Våre besøkende vil også være til stede på tidspunktet for rengjøring og til kjøp av fersk sjømat, som bare her i Bari, i total sikkerhet, kan spises rå eller kokt, og som er et symbol på stolthet og økonomisk utvikling og territoriale integritet vår byen.
Ved ankomst i Bari, for å komme til Santa Claus, kan du klatre gjennom trapper eller du kan velge å sti langs veggene, såkalt 'Muraglia'. Inne i disse Vegger er vedlagt gamlebyen, det mest sentrale punktet der står det meste av aktiv virksomhet, gamle tradisjoner, museum, kirker, barer, klubber, disco, sushi bar, restauranter typisk for området. Fra veggene kan du se skjønnheten i en av de lengste promenader i Italia. Og havet, i Bari, og for dens innbyggere har lange tradisjoner, minner og det er den viktigste kilde til livsopphold for de fleste av familiene i gamlebyen.
Julenissen er den eneste tankevekkende og billigste overnatting i området, som ligger like foran byen Port (Ferger og Cruise Terminal), på 4 minutter fra jernbanestasjonen (med bybussen nummer 20 /) og 15 minutter fra flyplassen (med urban buss nummer 16).
Bare følg opp-hill heter Strada Porto Nuovo foran Port Avslutt og du vil nå Piazza San Pietro og deretter søke etter en liten bue, heter Arco San Pietro siden av Caffe.Follow ellers trappen foran Port Exit og deretter du vil rett nå Arco San Pietro n. 4.
Ikke glem å ringe oss og vi vil plukke deg opp med vår privat skyss!

Julenissen har tre strukturer, i hoved og typiske bue av den gamle byen, hver og en langt bare noen få meter fra andre.

Den første er Don Vito Trulli, foran St. Peter Arch, i Arco San Pietro 4, bygget etter den typiske arkitektoniske strukturen av Trulli i Alberobello, som byr på "Sleep & Go 'løsning for reisende på budsjett, foreslår til alle behov for overnatting og frokost, muligheten til å bruke tjenesten. En natt her går opp fra 24,90 eur frokost inkludert. På Don Vito Trulli ikke nekte noen mulighet til å oppdatere og slappe av når som helst. Du kan ikke la det skli. På Don Vito Trulli får du også gratis internettilgang.

Den andre strukturen er det Freddy House, foran kong Tancredi Arch, såkalt, i navnet til Freddy Mercury, leder av Queen, som tjue fem år siden i Bari spilte i PetruzzelliTheatre, en av de viktigste teatrene i Italia. I Freddy Hus finner du Superior 4 sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad, Imperial leilighet for fem voksne med private bad.Alle rom og leiligheter i Freddy Hus har eget bad, kjøleskap, aircondition, plasma-TV, hjemmekino cinema.A natt i går opp fra 21,90 euro frokost inkludert.

Den tredje struktur er Bohemian Rhapsody, foran Swebian Arch.
Bohemian Rhapsody er en struktur utplassert i sentrum av byen i nærheten av den splitter nye Petruzzelli Theatre, Niccolo Piccinni Theatre, kjøpesenteret i byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
Bari er en av perlene i Adriaterhavet, rik på historie, kultur og tradisjon. Våre milepæler er: stranden, fint vær, innbydende by full av godhet og varme og en herlig middelhavsmat fra middelalderen opprinnelse, og arkitektonisk stil, for eksempel Puglias romansk, misunt av resten av verden I Bohemian Rhapsody vil du finne Superior 4 sengs sovesal med eget bad, Superior dobbeltrom med eget bad, Imperial leilighet for tre voksne med eget bad, Imperial leilighet for fire voksne med eget bad, Imperial leilighet fo fem voksne med private bad.Alle rom og leiligheter i Bohemian Rhapsody har eget bad, kjøleskap, aircondition, plasma-TV, hjemmekino.
Alle priser inkluderer frokost.
Barn under 6 er gratis.
Kom til å besøke oss!
Det vil være stemningsfull og interessant!

Vær oppmerksom på at vi forhåndsgodkjenne kredittkort for å akseptere din bestilling. Hvis kredittkortet ditt vil være ugyldig eller med for lite fond, vil vi be deg om å gi oss med en annen. Hvis du ikke gjør det, forbeholder vi oss retten til å kansellere din reservasjon.

Sjekk i politikken: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vennligst respekter vår sjekk i politikken, hvis du har tenkt å sjekke inn senere kan kommunisere til oss.
Sjekk ut på 11,00.

Strada Arco San Pietro 4
70122 Bari, Italia
Foran Ferger og Cruise Terminal

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Gratis Bykart
 • Internettilgang
 • Lounge
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Ikke-røyk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Santa Claus Located at Strada Arco San Pietro, 4, , Bari.
Santa Claus
Italy
Bari 70122 Strada Arco San Pietro, 4
0% 151
41.1319083 16.8697233
Santa Claus
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 8 seng Privat Rom Med Bad/wc