X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Search-me-Heart

Drapers, Port Antonio Portland, Port Antonio, Jamaica

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Search-Me-Heart ligger i Drapers, en liten fiskerlandsby omfavnet av frodig vegetasjon av tropiske frukttrær, bregner, bambus, bananer og ville orkideer.

Området er en unik destinasjon for økoturisme og tilbyr en uforglemmelig ferieopplevelse. Her kan du tilbringe late dager i de mest fortryllende strender og skjulte bukter. Fottur Blue Mountains eller flåte nedover elva Rio Grande. Besøk Somerset Falls eller dykke i den smaragdgrønne vannet i Blue Lagoon. Eller bare snorkle i stillhet av vår vik.

Search-Me-Heart er mer som et hjem enn et pensjonat. Det er et intimt sted hvor du vil få en svært personlig service. Den har en stue og kabel-TV-stue, en spisestue, en stor veranda som en utendørs stue, tre soverom og to bad. Gjestgiveriet tilbyr også varmt vann, vifte på soverommet, tilgang til liten bukt (med revet) i nærheten, måltider levert på bestilling inkludert et stort utvalg av jamaicansk og italiensk mat.

Search-Me-Heart er omgitt av et nydelig tropisk hage med mange forskjellige arter av blomstrende planter og eksotiske frukttrær. Her kan du slappe av eller spille domino under skyggen av den gigantiske mango treet.

At Search-Me-Heart vil du få nærmere hjertet og ånden av Jamaica og samtidig føle seg hjemme.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Search-me-Heart Located at Drapers, Port Antonio Portland, Port Antonio.
Search-me-Heart
Jamaica
Port Antonio Drapers, Port Antonio Portland
0% 3
18.1761086 -76.4093542
Search-me-Heart
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc