X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Seville Picasso Backpacker

C/ San Gregorio, 1, Sevilla, Andalucia, Spania

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 74%Sikkerhet
  • 99%Sted
  • 79%Personale
  • 77%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 79%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra flyplassen: Det er en spesiell buss i avkjørselen til flyplassen som du kan ta til sentrum av Sevilla, og du må gå av i Prado de San Sebastin. Så, fem minutter gange, sving til høyre mot San Fernando gaten, og alt rett på rundt 300 meter er Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, slår den første til høyre, og det er San Gregorio gaten. Hostel Picasso Sevilla backpacker er i San Gregorio street n 1.

Fra togstasjonen: Foran Santa Justa togstasjon er det buss C1. Få ut av bussen i Prado de San Sebastin, og 5 minutters gange, er San Fernando street der. Deretter er alt rett på rundt 300 meter Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, slår den første til høyre, og San Gregorio gaten er der. Hostel Picasso Sevilla backpacker er i San Gregorio street n 1.

Fra buss-stasjoner: Prado de San Sebastin busstasjon: Når du kommer ut av stasjonen deg, sving til høyre, og i 20 meter, det er den Menendez Pelayo avenue. Kryss avenue og San Fernando gaten er der. Deretter er alt rett på rundt 300 meter Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, slår den første til høyre, og San Gregorio gaten er der. Hostel Picasso Sevillea backpacker er i San Gregorio street n 1.

Plaza de Armas busstasjon: ta bussen C4 og gå av i Prado de San Sebastin. Kryss avenue og San Fernando gaten er der. Deretter er alt rett på rundt 300 meter Puerta de Jerez. I Puerta de Jerez, slår den første til høyre, og Gregorio gaten er der. Hostel Picasso Sevilla backpacker er i San Gregorio street n 1.