X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Shangri-Lagos Hostel

Travessa Gil Vicente 15, Lagos, Portugal

kart og veibeskrivelser


88%Rangering

  • 89%Verdi for pengene
  • 81%Sikkerhet
  • 93%Sted
  • 93%Personale
  • 93%Atmosphere
  • 85%Renslighet
  • 83%Fasiliteter

Oversatt av Google Vennligst se etter oss i Google maps først og skrive ut kartet.

Kjøring fra Faro flyplass til Lagos
Ta EN 125 retning Portimo / Lagos. Etter ca 6 km ta avkjøringen til A 22 for Lisboa / Portimo / Albufeira bo på en 22 for ca 80 kilometer til du ser skilt for Lagos. Være forsiktig med å ta avkjøringen til Lagos Este, ta avkjørsel rett etter Lagos bensinstasjon. Følg skilting mot Lagos og du vil nå en roterende. Ta til venstre av roterende mot Total Bensinstasjon og fortsette til du ser andre roterende med en stor svart ball og ta til venstre ned Windy Hill. Nederst ta til venstre og du vil se en stor bil parkeringsplass, park der og gå gjennom den gamle bymuren. Det bør være en caf foran deg, ta til venstre og du vil se Frisør salongen, og vi er like etter det, dør nummer 15.
Kjøring fra Lisboa
Ta A2 (motorvei) til Algarve og følg Portimo / Lagos retning på A22. Etter Portimo videre til Lagos på samme A22.
Følg denne til du kommer til andre eksisterer for Lagos (Vila do Bispo). Denne utkjørselen er rett etter Lagos bensinstasjon. Følg skilting mot Lagos.
Etter avkjøringen og fortsett rett fram til du kommer til den andre roterende. Ta til venstre av roterende mot Total Bensinstasjon og fortsette til du ser andre roterende med en stor svart ball og ta til venstre ned Windy Hill. Nederst ta til venstre og du vil se en stor parkeringsplass for skitt overfor en park. Park der og gå gjennom den gamle bymuren.
Det bør være en caf foran deg, ta til venstre og du vil se Frisør salongen, og vi er like etter det, dør nummer 15.
Good Luck.

Tog:

Gå mot Marina, på vei mot gågaten hengebro. Kryss over broen og ta til venstre inn på hovedgaten Avenida dos Descobrimentos. Kryss veien og fortsette å gå forbi taxiholdeplass og parkeringsplass til du kommer til torget Praa do Infante som har en stor bronsestatue. IKKE SLÅ TIL DEN FØRSTE SQUARE .... KEEP GOING! Ta til høyre inn på plassen ved kirken og gå videre mot restauranten heter Cervejaria Dois Irmaos før det er på din høyre side. Går rett opp i gaten ved siden av thai restaurant til du kommer til snack bar på venstre side. Fra snackbaren, tvers over gaten på vei mot gaten til venstre og ta en gangsti Rua Lanarote de Freitas. Fortsett opp gaten og du vil se Three Monkeys Bar på høyre side. Fortsette å gå opp forbi Garagem til du ser en liten kaffebar Gelly Bar på venstre side. Ta til høyre inn Rua Gil Vincente, forbi frisørsalong på høyre og vi er like etter det, dør nummer 15.

Buss:

Gå rett fram mot hovedgaten Avenida dos Descobrimentos som går langs elva. Ta til høyre inn på avenue og fortsette å gå forbi taxiholdeplass og parkeringsplass til du kommer gjøre torget Praa Infante som har en stor bronsestatue. IKKE SLÅ TIL DEN FØRSTE SQUARE .... KEEP GOING! Ta til høyre inn på plassen ved kirken og gå videre mot restauranten heter Cervejaria Dois Irmaos før det er på din høyre side. Går rett opp i gaten ved siden av den thailandske restauranten til du kommer til snack bar på venstre side. Fra snackbaren, tvers over gaten på vei mot gaten til venstre og ta en gangsti Rua Lanarote de Freitas. Fortsett opp gaten og du vil se Three Monkeys Bar på høyre side. Fortsette å gå opp forbi Garagem til du ser en liten kaffebar Gelly Bar på venstre side. Ta til høyre inn Rua Gil Vincente, forbi frisørsalong på høyre og vi er like etter det, dør nummer 15.

Shangri-Lagos
Rua Gil Vicente 158600-638 Lagos, Portugal