X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Shezan Hotel

Fariq Bin Omran, Doha, Qatar

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Blant de mange hotellene i Qatar, er Hotel Shezan i Doha en som fortjener mer enn bare en omtale. Av alle hotellene i Doha, og er virkelig representativ for høflighet og sjarm karakteristisk for Midtøsten mennesker.
Midtøsten har alltid tiltrukket bosettere fra hele verden. Dette er hovedsakelig på grunn av jobbmuligheter overfylte landet. Naturlige oljen har gjort Doha, hovedstaden i Qatar en av de rikeste stedene på jorden. Nylig, har det imidlertid blitt hjemmet til noen av de mest fantastiske arkitekturer i verden. I likhet med resten av Midtøsten, har byggingen vitne til en boom i Doha. Dette har ledet noen av de største hotellkjeder å åpne butikk i Doha.
Eleganse, luksus og høy komfort er hva du kan forvente å bli behandlet med når du setter opp på Hotel Shezan i Doha i Qatar. Boligen i Hotel Shezan i Doha er bare deilig og stemningen er virkelig hjertevarmende. Stedet utstråler den beste komfort. Kvaliteten Boligen er godt støttet av innredede rom på Hotel Shezan i Doha i Qatar. Å ta gjester, har hotellet alle fasiliteter på plass og velutstyrte rom. Fasilitetene på hotellet tilbyr god valuta for pengene, og la gjestene la på en tilfredsstillende notat. Hotel Shezan i Doha har ca 60 fint innredede rom.
Den mest grundige omsorg og planlegging og intrikate design har gått inn på rommene på hotellet. De pent møblerte rommene tilbyr et hyggelig opphold for gjestene. Komfort av gjestene er gitt høyeste prioritet i hotellet, og dette er det som gjør den til en av de fine-hotellene i Doha i Qatar. De essensielle fasiliteter på Hotel Shezan i Doha inkluderer air condition anlegget, kabel-TV og telefon. Den bekvemmeligheten av gjestene er ytterligere supplert med strategiske plasseringen av Hotel Shezan i Doha
Rommene på hotellet er rent og badene er alltid holdes rent og godt vedlikeholdt. Utenom dette kan gjestene dra full glede av den fine utvalg av hotell fasiliteter og tjenester på Shezan Hotel i Doha. Boligen er egnet for de reisende på jakt etter et hyggelig og rimelig innkvartering i Doha i Qatar.
Velutstyrte rom og den fine utvalg av tjenester på hotellet la dem ligge i komfort innenfor en rimelig rekkevidde. Med 24 timers romservice og fint utvalg av rom på Hotel Shezan i Doha, kan gjestene har en fin tid i Doha innenfor et begrenset budsjett.
Hotell fasiliteter og tjenester på Hotel Shezan i Doha inkluderer alt som en turist på jakt etter en god pause fra monotont liv ønsker. Perfekt for reisende som reiser på et rimelig budsjett, har Hotel Shezan i Doha flotte spisesteder i selve hotellkomplekset. Det er ideelt for forretnings-så vel som turister, hotellets fasiliteter og tjenester på Hotel Shezan i Doha inkluderer svært profesjonelle og velutstyrte konferansefasiliteter.
Hotellet tilbyr også en bankett hall som kan brukes som vert forretingslunsjer og andre familiebegivenheter. Hotell fasiliteter og tjenester på Hotel Shezan i Doha inkluderer en vakker og velstelt park rett foran hotellet bygning som kan brukes til familiefester. Du kan også velge å slappe av rundt i parken med den herlige fontenen vitne til de dyrebare øyeblikkene med familien din.
- For å fortsette med din reservasjon krever vi gyldig kredittkort. Det resterende beløpet for reservasjonen vil bli preauthorized og belastet ved ankomst dato for bestilling av Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kredittkort vil du motta en e-postvarsling. Vi krever svaret og gyldige kredittkortopplysninger innen 3 virkedager. Hvis du ikke oppgir gyldig kredittkortopplysninger innen 3 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.
Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Shezan Hotel Located at Fariq Bin Omran, , Doha.
Shezan Hotel
Qatar
Doha Po Box 5616 Fariq Bin Omran
0% 0
25.3033338 51.4990568
Shezan Hotel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc