X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Siem Reap Rooms

Road No.26 Wat Bo, Salakamreuk, Siem Reap, Kambodsja
Hostelworld anbefaler

89%Rangering

 • 92%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 82%Sted
 • 97%Personale
 • 82%Atmosphere
 • 92%Renslighet
 • 90%Fasiliteter

Hostelworld sier:

Oversatt av Google
Siem Reap Rooms ligger i gangavstand fra det gamle franske kvarteret, Angkor National Museum, Psar Chas, Wat Damnak og Wat Bo. Dette veldig rent og romslige vandrerhjemmet har private rom med klimaanlegg samt en takterrasse med et lite basseng. Det er veldig høyt vurdert for den kunnskapsrike, vennlig personale, med en Hostel gjest sier Phil, eieren, er svært nyttig og ekte, og er glade for å hjelpe til med å organisere turer og gi generelle råd '. Det er ikke rart mange av våre besøkende forteller oss at de vil anbefale dette hostel.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En Khmer / Western klarte pensjonatet ligger innenfor en ti minutters spasertur fra sentrum av byen.

SiemReapRooms er en av de mest populære stedene å bo i Siem Reap, faktisk ble vi kåret til den mest populære gjestgiveriet i Kambodsja etter Hostelworld kunder, og vi ble tildelt Hostel Hoscar prisen for Kambodsja i 2012/13. Gjestehuset er administrert av Jia, Vesna og Phil med sitt team av vennlige og hjelpsomme personale. Jia er daglig leder av gjestehuset og Veasna er assisterende Manager. Pre-arrangert Siemreaprooms turene behandles av Phil som er en britisk mann som har bodd i Siem Reap i nesten 10 år og har bred erfaring med å arrangere turer rundt i Angkor-templene og andre steder i Kambodsja.

MERK: Når du har laget en Hostel booking med oss, vil vi sende deg en e-post for å spørre om du ønsker å bruke våre plukke opp tjenesten. Vi kan også pre-arrangere guidede turer for deg eller om du foretrekker du kan bestille våre daglige turer på vår turistinformasjon på din ankomst på pensjonatet.

SiemReapRooms er bare en ti minutters spasertur fra sentrum av byen. Vi er like ved hoved Wat Bo veien på en rolig gate, som ligger bare 900 meter fra Old Market og Pub Street-området. Nær alle byer attraksjonene, er dette en ideell beliggenhet for å oppleve alle Siem Reap er spenning, men langt nok unna til å gå tilbake til et fredelig rom for litt velfortjent hvile.

På grunn av vår rolig beliggenhet, vennlig personale og deilige vestlig stil frokost er vi svært populære blant folk på jakt etter en rolig og vennlig sted å bo med en vestlig lederstil.

Vi har en stor front uteplass hvor du kan sjekke ut vår vestlige frokostmeny, et vakkert taket stue med en liten soaker basseng og tv-rom. På taket er et flott sted å se på solnedgangen og slappe av etter en lang dag med templer.

Vi har 14 skinnende rene rom, som alle er A / C rom. Alle rommene har et eget bad med varmt vann og kabel-TV gratis wifi og internett. Plukk opp tjenesten er også tilgjengelig.

Hvis du ankommer overland fra Bangkok via Poipet, vennligst gi oss beskjed og vi vil sende deg informasjon om turen slik at du ikke blir lurt på grensen.
Husk, hvis du trenger en pre-arrangert tur så vennligst gi oss beskjed. Vi anbefaler en pre-arrangert tur hvis du ønsker å få mest mulig ut av ditt besøk til Angkor.

Vi håper å se deg snart på Siem Reap Rooms Guesthouse!
Best for: Par, Kultur

Søk etter tilgjengelighet

 • Siem Reap Rooms sier

  Oversatt av Google
  Jeg tror våre mest unike funksjoner er takterrasse, vår dipping basseng og vår herlige, rolig beliggenhet. Selvfølgelig, tilbyr vi også gratis Wi-Fi, en gratis pick-up service, gratis råd for reiser i Siem Reap og utover og en turistinformasjon. For eksempel, tilbyr vi Angkor turer som er tilpasset for å dekke våre kunders behov. Vi er stolte av vår kundeservice og informativ ansatte.
  Jeg vil si de fleste av våre gjester er i alderen 25 til 50.
  Les mer
   Phil, Grunnlegger
 • Hostelworld Guests Say

  Oversatt av Google
  Vi hadde en veldig varm velkomst fra Melissa med masse flott informasjon om SR og omgivelser. Stedet er veldig fine, store rom, god a / c og wifi og god meny til frokost. Fikk en masse nyttige anbefalinger for turen videre, og jeg antar at bassenget på taket er klar til å bruke nå. Big anbefaler!
  Les mer
 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, USA, Par, 31-40
 • Se alle omtaler »

Hostel Awards

 • 2013 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Kambodsja
 • 2013 1ste Land Kambodsja


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Siem Reap Rooms Located at Road No.26 Wat Bo, Salakamreuk, Siem Reap.
Siem Reap Rooms
Cambodia
Siem Reap Siem Reap N/A Road No.26 Wat Bo, Salakamreuk
89% 958
13.3530866 103.8610982
Siem Reap Rooms
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc