X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Siem Reap Rooms

Road No.26 Wat Bo, Salakamreuk, Siem Reap, Kambodsja
Hostelworld anbefaler

89%Rangering

 • 91%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 82%Sted
 • 94%Personale
 • 88%Atmosphere
 • 91%Renslighet
 • 87%Fasiliteter

Hostelworld sier:

Oversatt av Google

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En Khmer / Western klarte pensjonatet ligger innenfor en ti minutters spasertur fra sentrum av byen.

SiemReapRooms er en av de mest populære stedene å bo i Siem Reap, faktisk ble vi kåret til den mest populære gjestgiveriet i Kambodsja etter Hostelworld kunder, og vi ble tildelt Hostel Hoscar prisen for Kambodsja i 2012/13. Gjestehuset er administrert av Jia, Vesna og Phil med sitt team av vennlige og hjelpsomme personale. Jia er daglig leder av gjestehuset og Veasna er assisterende Manager. Pre-arrangert Siemreaprooms turene behandles av Phil som er en britisk mann som har bodd i Siem Reap i nesten 10 år og har bred erfaring med å arrangere turer rundt i Angkor-templene og andre steder i Kambodsja.

MERK: Når du har laget en Hostel booking med oss, vil vi sende deg en e-post for å spørre om du ønsker å bruke våre plukke opp tjenesten. Vi kan også pre-arrangere guidede turer for deg eller om du foretrekker du kan bestille våre daglige turer på vår turistinformasjon på din ankomst på pensjonatet.

SiemReapRooms er bare en ti minutters spasertur fra sentrum av byen. Vi er like ved hoved Wat Bo veien på en rolig gate, som ligger bare 900 meter fra Old Market og Pub Street-området. Nær alle byer attraksjonene, er dette en ideell beliggenhet for å oppleve alle Siem Reap er spenning, men langt nok unna til å gå tilbake til et fredelig rom for litt velfortjent hvile.

På grunn av vår rolig beliggenhet, vennlig personale og deilige vestlig stil frokost er vi svært populære blant folk på jakt etter en rolig og vennlig sted å bo med en vestlig lederstil.

Vi har en stor front uteplass hvor du kan sjekke ut vår vestlige frokostmeny, et vakkert taket stue med en liten soaker basseng og tv-rom. På taket er et flott sted å se på solnedgangen og slappe av etter en lang dag med templer.

Vi har 14 skinnende rene rom, som alle er A / C rom. Alle rommene har et eget bad med varmt vann og kabel-TV gratis wifi og internett. Plukk opp tjenesten er også tilgjengelig.

Hvis du ankommer overland fra Bangkok via Poipet, vennligst gi oss beskjed og vi vil sende deg informasjon om turen slik at du ikke blir lurt på grensen.
Husk, hvis du trenger en pre-arrangert tur så vennligst gi oss beskjed. Vi anbefaler en pre-arrangert tur hvis du ønsker å få mest mulig ut av ditt besøk til Angkor.

Vi håper å se deg snart på Siem Reap Rooms Guesthouse!
Best for: Par, Kultur

Søk etter tilgjengelighet

 • Siem Reap Rooms sier

  Oversatt av Google
  Les mer
   Phil, Grunnlegger
 • Hostelworld Guests Say

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Irland, Kvinne-konsernet, 18-24
 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer

Hostel Awards

 • 2013 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Kambodsja
 • 2013 1ste Land Kambodsja


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Siem Reap Rooms Located at Road No.26 Wat Bo, Salakamreuk, Siem Reap.
Siem Reap Rooms
Cambodia
Siem Reap Siem Reap N/A Road No.26 Wat Bo, Salakamreuk
89% 893
13.3530866 103.8610982
Siem Reap Rooms
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc