X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Solineu Apartments

Supermolina Avenue, 7, La Molina, Spania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Solineu Apartments **** ligger på 150m. av aktivitetene 'sone i La Molina, ski stasjon de katalanske Pyreneene som sammen med Masella tar mer enn 125km av skibakkene.
Fra en til fire leiligheter med 1, 2 og 3 bad, terrasse, peis, TV, DVD, og ​​fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn og kjøkken verktøy soverom. Også vi tilby deg gratis inngang til spa-sonen, treningssenter, wifi-tilkobling, datamaskiner rom, wii spill, barneklubb og mer enn 200 filmer for leie.
Det er mulighet for å ha frokost, middag og / eller kveldsmat i vår bufférestaurant Hotel for et supplement, eller nyte et måltid i vår italienske restaurant La Donatella, hvor du kan spise pizza, pasta, salater, og deretter ta en drink i vår typiske fjellet bar kalt Bar de Fusta.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Oppvaskmaskin
  • Kjøleskap
  • Microwave
  • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Solineu Apartments Located at Supermolina Avenue, 7, , La Molina.
Solineu Apartments
Spain
La Molina Girona 17537 Supermolina Avenue, 7
0% 0
42.3474754 1.9543433
Solineu Apartments
    Ledige rom     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc