X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Veibeskrivelser til Soul Kitchen

Moika embankment 62 app 9, St. Petersburg, Russland

kart og veibeskrivelser


98%Rangering

  • 96%Verdi for pengene
  • 98%Sikkerhet
  • 99%Sted
  • 98%Personale
  • 97%Atmosphere
  • 98%Renslighet
  • 98%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra
'Admiralteyskaya' metrostasjon:
ta til høyre og gå to kvartaler till Moika elv, når du vil møte elven tar du til høyre og gå til "rød" bridge. over brua og ta til høyre, gå langs elven til bygningen 62, er vår inngang under det første balkong (fjerde bygningen etter brua, til venstre side av elva), trykker på en enkelt knapp, og ikke glem å nevne at du ' nytt kommer til Soul Kitchen hostel hvis du blir spurt.

Fra flyplassen:
Ta en buss til 'Moskovskaya' t-banestasjonen, buss nummer 113, 213, eller 13 hvis du kommer fra terminal 2, og buss 39 er du går fra terminal 2, gå til Sadovaya metrostasjon, når du avslutter metro gå til Grivtsova kjørefelt, gå rett før slutten av gaten (ca 650 meter), på Moika embarkment sving til høyre og vår inngang er etter at banken (den med den vakre balkongen).

Med buss

fra busstasjonen ta til venstre, gå til Liteiniy prospektet, ta buss nummer 3 i retning til Nevskij prospekt (til høyre), går ni stopp till 'Malaya Morskaya' bussholdeplass, gå samme retning med buss till 'Gorokhovaya' gate , ta til venstre, og ta til høyre etter broen, gå langs elven til bygningen 62, er vår inngang under det første balkong (fjerde bygningen etter brua, til venstre side av elva), trykker på en enkelt knapp, og ikke glem å nevne at du kommer til Soul Kitchen hostel hvis du blir spurt.Med bil

Vær oppmerksom på at for å nå vandrerhjemmet bygningen med bil må du slå til Moika elva fra Gorokhovaya gate (enveiskjøring).

Med taxi

Drosjeregningen kan være forskjellig avhengig av tid, i natt turen fra
flyplassen vil koste rundt 800 RUB og rundt 900 RUB i
dagtid, hvis du går fra Moskovskiy jernbanestasjonen er det ca 400 RUB

Vær oppmerksom på privat taxi service - selv om de sier de er på en meter, ikke bruker dem fordi de vil prøve å stjele pengene dine fordi russisk taxi ikke bruker noen meter - prisene er løst! Hvis du bruker en taxi kontor inne på flyplassen diskutere prisen og ta kvitteringen før du starter din jouney. Unngå tilbud om taxi sjåfører selv om de har selskapet merket med dem.
Beste måten er å bestille en taxi på forhånd via telefon, online, eller kontakte oss.