X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Southern Volunteer Adventure

5147-00506, 62315-00200, Nairobi, Kenya

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Southern Volunteer Adventure er et hus som tilbyr rom til personer som søker eventyr eller frivillig arbeid eller both.We organisere alt fra en dagstur til flere uker Safari til populære destinasjoner som Masai Mara National reserve, Lake Nakuru Nasjonalpark, Amboseli National Park og Tsavo East og West National Park.We også organisere Tanzania safari til destinasjoner som Mt Kilimanjaro klatring, Ngorongoro, Serengeti, Manyara, og tranfers til Arusha og Moshi.You kan se på disse og mange andre destinasjoner på vår hjemmeside www.wildparadisesafaris.com

Vi organiserer plassering for frivillig arbeid for en varighet på mellom noen få dager til seks months.We også hjelpe dem som trenger midlertidig på arbeidstrening eller praksisplasser for å finne organisasjoner som tilbyr det samme.

Vi ligger tre kilometer fra sentrum, og tre minutters kjøring fra Nairobi største turistdestinasjoner som Nairobi National Park, Giraffe sentrum, Bomas av Kenya for urfolk musikk og dans extravaganza og også svært nær to barnehjem, en skole for foreldreløse barn, en misjonær sykehus og rådgivning sentrum.

Også fant neste er fine restauranter, et kjøpesenter med en food court, banktjenester, minibanker internettkafeer, og billig kollektivtransport.

Wilson Flyplassen ligger i nærheten, og afrikansk medisinsk forskning og Foudation (AMREF) headquaters og internasjonale opplæring ligger 300 meter away.Tour / reiseinformasjon på Kenya, er Tanzania og Uganda tilgjengelig på forespørsel.
Plasseringen er trygt, rolig og riktig for internasjonale reisende.
Vennligst sjekk vår uimotståelige tilbud, de inkluderer gratis transport til Nairob turistattraksjoner og gratis billetter til Arusha og Moshi i shuttle selskaper av ditt valg.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost er ikke inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • Kjøkken
  • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Southern Volunteer Adventure Located at 5147-00506, 62315-00200, Nairobi.
Southern Volunteer Adventure
Kenya
Nairobi 00506 5147-00506, 62315-00200
0% 9
-1.3218898 36.8246805
Southern Volunteer Adventure
    Ledige rom     Superior 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc