X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Speedy Bed

Via Domenico Cucchiari 46, Roma, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En smart løsning i det berømte universitetet kvartal Casal Bertone; for som ønsker å være litt fjernt fra sentrum til de mest tilgjengelige priser, men uten å gi avkall på komfort.

Dette området, så utgjør en ideell base for de som er på et begrenset budsjett besøker Roma for en ferie eller for å studere, siden det er innenfor slående avstand fra det historiske sentrum og alle andre deler av byen, takket være nærheten av Tiburtina metro stoppe. Casal Bertone distriktet er hjem til et stort antall familier og unge mennesker, og den viktigste lokale såre har to forskjellige internettkafeer og en stor Auchan butikk.

Den Speedybed Bed & Breakfast ligger i Casal Bertone, en av Romas student kvartalene - nær universitetet La Sapienza - som har bevart en følelse av autonomi i den enorme urbane landskapet som er bygget rundt det.

Betaling: Kontant, ved ankomst.
Innsjekking: 9am til 21:30.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Speedy Bed Located at Via Domenico Cucchiari 46, , Rome.
Speedy Bed
Italy
Rome Lazio 00159 Via Domenico Cucchiari 46
0% 7
41.8995020 12.5356640
Speedy Bed
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc