X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Spring Garden Guesthouse

St. Margaret's Bay P.O., Portland, Port Antonio, Jamaica

20%Rangering

  • 20%Verdi for pengene
  • 20%Sikkerhet
  • 20%Sted
  • 20%Personale
  • 20%Atmosphere
  • 20%Renslighet
  • 20%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi ønsker deg velkommen på Spring Garden Bed and Breakfast, en øko-turisme overnatting i den østlige delen av Jamaica. Vi er direkte plassert på en øde strand, langt borte fra de understreker folkemengdene av masseturismen. Spring Garden ligger i St. Margarets Bay, Portland, uten tvil den mest frodige og grønne Parish på Jamaica.
Vi driver gjestehuset i en Ecotourism stil, er vår energi 100% produsert
av solarpanels og en windgenerator. I en islandwide konkurranse for hoteller og gjestehus for 1999 har vi vunnet tre priser, en for energisparing, en for miljøvern og Special Award fra daværende energiminister, Robert Pickersgill, for fremragende prestasjoner.
Våre priser inkluderer ikke frokost. Vi serverer den verdensberømte Blue Mountain kaffe for frokost eller te sammen med brød, smør og hjemmelaget Jamaicanske syltetøy. I tillegg serverer vi enten egg, pannekaker, Jamaicanske omeletter, ackee og saltfisk, stekte bananer, toast eller grøt, avhengig av tilgjengelighet!

Våre dobbeltrom har en ekstra enkeltseng. Hvis rommet er okkupert av tre personer, er extraprice for tredje person 14 EUR, - per natt i tillegg til den totale prisen på bekreftelsen.
Hvis vår tomannsrom er okkupert av en enkelt person bare, vil det være en rabatt på 12 EUR, - per natt fra den totale prisen på bekreftelsen.
Vær oppmerksom på at vi ikke bare akseptere betaling i huset med kontanter.

Hvis du er en elsker av uberørt natur, er Portland stedet å være, det er også kalt Jamaica hjerte og sjel retrett og har flere økoturisme attraksjoner enn noen annen del av øya. Det er mange fosser, utallige Vandring og vakre strender. Ta en tur til Blue Mountains, en naturens reserve der du kan være heldig å se den truede Giant Swallowtail, den største sommerfugl på den nordlige halvkule. Port Antonio selv er en rolig by, omgitt av turkis vann og tåkete fjell.

Eller ta en tur på en bambus flåten nedover Rio Grande, Jamaica `s største elv.
Denne spennende turen ble oppfunnet av den berømte Errol Flynn å underholde sine venner og gjester på hans private retrett Navy Island, som skiller Port Antonio `s to havner. Somerset Falls er like ved gjestehuset, og kan nås med spennende spasertur langs kysten. Vår turguide Peter vil gjerne ta deg dit, er han også i veiledningen på Somerset Falls.

Shopping kan gjøres i St. Margarets Bay eller i Musgrave markedet i Port Antonio, som har forskjellige seksjoner for grønnsaker, frukt, klær og gode lokale håndverket fungerer.

Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du kontakte oss direkte på telefon, (876) 3588727, eller via e-post:
info (at) spring-garden.de

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Brettspill
  • Frokost inkludert
  • DVD-er


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Spring Garden Guesthouse Located at St. Margaret's Bay P.O., Portland, Port Antonio.
Spring Garden Guesthouse
Jamaica
Port Antonio Portland n/a St. Margaret's Bay P.O., Portland
20% 4
18.2065233 -76.5362548
Spring Garden Guesthouse
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad