X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Spring Garden Guesthouse

St. Margaret's Bay P.O., Portland, Port Antonio, Jamaica

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Vi ønsker deg velkommen på Spring Garden Bed and Breakfast, en øko-turisme overnatting i den østlige delen av Jamaica. Vi er direkte plassert på en øde stranden, langt borte fra de understreker folkemengder av masseturisme. Spring Garden ligger i St. Margaret's Bay, Portland, uten tvil den mest frodige og grønne Parish i Jamaica.
Vi driver pensjonat med Økoturisme stil, er vår energi 100% produsert
av solarpanels og en windgenerator. I et island konkurranse for hoteller og gjestehus i 1 999 vant vi tre priser, en for energisparing, en for miljøvern og Special Award fra den daværende minister for energi, Robert Pickersgill, for fremragende prestasjon.
Våre priser inkluderer frokost. Vi serverer den verdensberømte Blue Mountain kaffe til frokost eller te sammen med brød, smør og hjemmelaget Jamaicanske syltetøy. I tillegg serverer vi enten egg, pannekaker, jamaican omeletter, ackee og saltfisk, stekt bananer, toasts eller grøt, avhengig av tilgjengelighet!

Våre double har en ekstra enkeltseng. Hvis rommet er okkupert av tre personer, er extraprice for tredje person EUR 14, - per natt i tillegg til den totale prisen på bekreftelsen.
Hvis vår tomannsrom er okkupert av en enkelt person bare, vil det være en rabatt på 12 EUR, - per natt fra totalprisen på bekreftelsen.
Vær oppmerksom på at vi bare akseptere betaling i huset med kontanter.

Hvis du er en elsker av uberørt natur, er Portland stedet å være, den er ferdig også kalt Jamaica's hjerte og sjel retrett og har flere økoturisme attraksjoner enn noen annen del av øya. Det er mange fosser, mange hikingtrails og vakre strender. Ta en tur til Blue Mountains, en naturens reserve der du kan være heldig å se den truede Giant podalirius, den største sommerfugl i den nordlige halvkule. Port Antonio i seg selv er en rolig by, omgitt av turkis vann og tåkete fjell.

Eller ta en tur på en bambusflåte nedover Rio Grande, Jamaica`s største elv.
Denne spennende turen ble oppfunnet av den berømte Errol Flynn å underholde sine venner og gjester på hans private retrett Navy Island, som skiller Port Antonio`s to havner. Somerset Falls er like ved gjestehuset og kan nås med spennende vandring langs kysten. Våre turguide Peter vil gjerne ta deg dit, er han også i veiledningen på Somerset Falls.

Shopping kan gjøres i St. Margaret's Bay eller i Musgrave markedet i Port Antonio, som har forskjellige seksjoner for grønnsaker, frukt, klær og gode lokale håndverks fungerer.

Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du kontakte oss direkte på telefon, (876) 3588727, eller via e-post:
info (at) spring-garden.de

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Brettspill
  • Frokost inkludert
  • DVD-er


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Spring Garden Guesthouse Located at St. Margaret's Bay P.O., Portland, Port Antonio.
Spring Garden Guesthouse
Jamaica
Port Antonio Portland n/a St. Margaret's Bay P.O., Portland
0% 4
18.2065233 -76.5362548
Spring Garden Guesthouse
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad