X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til St Christopher's Camden

48-50 Camden High Street, Camden NW1, London, England

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 79%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 85%Personale
  • 81%Atmosphere
  • 77%Renslighet
  • 76%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Heathrow flyplass:
Ta Piccadilly-linjen til Kings Cross. Endre her til Northern-linjen og ta det ett stopp til Camden Town. Kom ut av stasjonen og gå forbi McDonalds og Burger King venstre ned Camden High Street. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Victoria Station:
Catch Victoria-linjen til Kings Cross. Endre hertil Northern-linjen og gå for ett stopp til Camden Town. Kom ut av stasjonen og gå forbi McDonalds og Burger King venstre ned Camden High Street. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Gatwick eller Luton:
Ta Thames toget til Kings Cross og herfra ta t-banen for ett stopp på Northern Line til Camden town. Kom ut av stasjonen og gå forbi McDonalds og Burger King venstre ned Camden High Street. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Stansted Airport:
Ta toget til Liverpool Street. Herfra kan du ta undergrunnen til Kings Cross. Endre her til Northern-linjen og gå ett stopp til Camden town. Kom ut av stasjonen og gå forbi McDonalds og Burger King venstre ned Camden High Street. Vi er 200 meter ned på venstre side.

Fra Waterloo Station:
Ta Northern Line til Camden town. Kom ut av stasjonen og gå forbi McDonalds og Burger King venstre ned Camden High Street. Vi er 200 meter ned på venstre side.