X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til St Christopher's Inn - London Bridge

121 Borough High Street, London, England

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 83%Verdi for pengene
  • 86%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 84%Personale
  • 78%Atmosphere
  • 79%Renslighet
  • 73%Fasiliteter

Oversatt av Google Uansett hvilken hostel du sjekker inn, er mottaket på Village. Det ligger bare 100 meter opp veien på 165 Borough High Street.

Fra Heathrow flyplass:
Ta Piccadilly-linjen til Green Park, endre på den østgående Jubilee Line til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skriv kartet ovenfor for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Gatwick flyplass:
Ta toget til London Bridge Station exit via avkjøringen for taxi eller buss. Ta til venstre til første lyskryss rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå aprox 5min.

Fra Stansted flyplass:
Ta toget til Liverpool Street. Buss 35 stopper rett foran vår dør på Borough High street.
Alternativt kan du ta Central t-banen til banken og deretter bytte til Northern-linjen. Gå ett stopp til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skriv kartet ovenfor for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Luton Airport:
Ta Thameslink Tog fra Luton Station direkte til London Bridge. Avslutt via avkjøringen for drosjer eller busser. Ta til venstre til det første lyskrysset rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå ca fem minutter. Vennligst skriv kartet ovenfor for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Victoria Coach og togstasjon:
Ta Circle eller District-linjen til Westminster og bytt til den østgående Jubilee Line. Gå av på London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skriv kartet ovenfor for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Waterloo Station:
Ta Jubilee-linjen for to stopp og gå av på London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skriv kartet ovenfor for å hjelpe deg å finne veien.