X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til St Christopher's Oasis-Female Only

163 Borough High Street, SE1 1HR, Southwark, London, England

kart og veibeskrivelser


82%Rangering

  • 81%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 82%Personale
  • 77%Atmosphere
  • 79%Renslighet
  • 79%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Heathrow flyplass:
Ta Piccadilly-linjen til Green Park; endre på den østgående Jubilee Line til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skrive ut kart over for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Gatwick Airport:
Ta toget til London Bridge Station exit via avkjøringen for drosje eller buss. Ta til venstre til første lyskryss rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå omtrent fem minutter.

Fra Stansted Airport:
Ta toget til Liverpool Street. Buss 35 stopper rett foran vår dør på Borough High street.
Alternativt kan du ta Central t-banen til Bank og deretter endre til Northern-linjen. Gå ett stopp til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skrive ut kart over for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Luton flyplass:
Ta Thameslink- Tog fra Luton Station direkte til London Bridge. Exit via avkjøringen til drosjene eller busser. Ta til venstre til det første lyskrysset rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå omtrent fem minutter. Vennligst skrive ut kart over for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Victoria Coach og togstasjon:
Ta Circle eller District-linjen til Westminster og bytt til den østgående Jubilee Line. Gå av på London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skrive ut kart over for å hjelpe deg å finne veien.

Fra Waterloo Station:
Ta Jubilee line for to stopp og gå av på London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Herfra er det mindre enn fem minutters gange. Vennligst skrive ut kart over for å hjelpe deg å finne veien.