X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., London, England

kart og veibeskrivelser


79%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 79%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 81%Personale
  • 76%Atmosphere
  • 76%Renslighet
  • 75%Fasiliteter

Oversatt av Google Vandrerhjemmet ligger tvers over veien fra Shepherds Bush stasjon på Central Line.

Fra Heathrow flyplass:
Ta t-banen til Hammersmith, endre til Hammersmith og City Line, gå ett stopp til Shepherds Bush Market. Gå ut fra stasjonen og ta til venstre og gå 800metres til oss ved rundkjøringen. Du kan også buss det til Shepherds Bush Grønn fra Hammersmith, og etterlater en 50 meter gange til St Christopher Inn og Belushi Bar.

Fra Victoria Station:
(Herunder busstasjon) Catch Victoria Line til Oxford Circus, endre på Central line til Shepherds Bush. Vi ligger midt imot stasjonen på venstre side. Alternativt, hoppe på buss 46 rett til vår dør.

Fra Gatwick flyplass:
Ta ground tog til Clapham Junction. Herfra fange overland toget direkte til Shepherds Bush. Vi er lokalisert på motsatt side av stasjonen på venstre side.

Fra Stansted Airport:
Ta toget til London Liverpool Street, og deretter hoppe på Central Line til Shepherds Bush. Vi er lokalisert på motsatt side av stasjonen på venstre side.

Fra Waterloo Station:
Ta Jubilee Line til Bond Street og endre på Central line til Shepherds Bush. Vi er lokalisert på motsatt side av stasjonen på venstre side.

Fra Luton Airport:
Ta Thames tog fra Luton Station direkte til King Cross. Endre her til Northern Line til Tottenham Court Road og deretter bytte til den vest-bundet Central Line til Shepherds Bush. Vi er lokalisert på motsatt side av stasjonen på venstre side.