X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til St Christopher's Village

165 Borough High Street, London, England

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 82%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 88%Sted
  • 83%Personale
  • 81%Atmosphere
  • 79%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Heathrow flyplass:
Ta Piccadilly-linjen til Green Park. Bytt på å østgående Jubilee Line til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters gange.

Fra Victoria Station:
Ta Circle & District linje Westminster endringer på til Eastbound Jubilee Line til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters gange.

Fra Gatwick Airport:
Ta toget til London Bridge Station og utgang via avkjøringen for drosjene eller busser. Ta til venstre til det første lyskrysset rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Sving til venstre og gå i ca fem minutter.

Fra Stansted:
Ta toget til Liverpool Street. Buss 35 fra det stopper rett foran vår dør på Borough High street. Alternativt kan du ta Central t-banen til Bank, endre på Northern-linjen og gå ett stopp til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters gange.

Fra Waterloo stasjon:
Ta Jubilee line to stopp til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og ta til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters gange.

Fra Luton flyplass:
Ta Thameslink- tog fra Luton Station direkte til London Bridge. Exit via avkjøringen til drosjene eller busser. Ta til venstre til det første lyskrysset rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå omtrent fem minutter.