X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til St Christopher's Village

165 Borough High Street, London, England

kart og veibeskrivelser


81%Rangering

  • 79%Verdi for pengene
  • 83%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 83%Personale
  • 82%Atmosphere
  • 76%Renslighet
  • 76%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Heathrow flyplass:
Ta Piccadilly-linjen til Green Park. Bytt på å østgående Jubilee Line til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og sving til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters spasertur.

Fra Victoria Station:
Ta Circle & District-linjen Westminster endring på østgående Jubilee Line til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og sving til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters spasertur.

Fra Gatwick flyplass:
Ta toget til London Bridge Station og utgang via avkjøringen for drosjer eller busser. Ta til venstre til det første lyskrysset rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå i ca fem minutter.

Fra Stansted:
Ta toget til Liverpool Street. Buss 35 fra det stopper rett foran vår dør på Borough High street. Alternativt kan du ta undergrunnsbanen til Bank, endre på Northern-linjen og gå ett stopp til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og sving til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters spasertur.

Fra Waterloo stasjon:
Ta Jubilee line to stopp til London Bridge. Ta Borough High St exit rulletrapper til gatenivå og sving til venstre. Vi er mindre enn en fem minutters spasertur.

Fra Luton Airport:
Ta Thames tog fra Luton Station direkte til London Bridge. Exit via avkjøringen for drosjer eller busser. Ta til venstre til det første lyskrysset rett rundt hjørnet. Dette er Borough High St. Ta til venstre og gå ca fem minutter.