X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Stanpoli Hotel

Küçükayasofya mah. Yeğen sok. No:5 Sultanahmet, Istanbul, Tyrkia

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 94%Verdi for pengene
  • 89%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 94%Personale
  • 83%Atmosphere
  • 89%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Oversatt av Google Med fly - Vi har en 24 timers privat eller SHUTTLE Airport pick up service.
PRIVATE SERVICE: Vi kan hente deg ved å sende en privat transport fra Ataturk lufthavn (Main Airport på den europeiske siden) for 30 € eller fra Sabiha Gocken flyplassen (på den asiatiske siden) for 70 € på tidspunktet du velger. Denne kostnaden er PER BESTILLING OG ER FOR MELLOM 1 til 4 personer i en reservasjon TOTAL.
Vi trenger å vite din med å bekjempe detaljene, hvis du ber om privat skyss. Vennligst også oppgi om du ankommer Ataturk flyplass eller Sabiha Gocken flyplass OG hvis du ønsker å bruke den PRIVATE plukke opp tjenesten eller SHUTTLE plukke opp. Vennligst send oss ​​denne informasjonen i minst 24 timer før du ankommer.


Ataturk flyplass, kan møtes på Tourism Information skrivebord.
Vennligst IKKE gå med noen med mindre de har et skilt med navnet ditt på det (noen mennesker kan si at de er fra flyplassen service- tror ikke dem, er dette et triks!)
Alternativt fra Ataturk flyplass, ta flybussen Transport (Havas buss) eller trikk-metro til Aksaray.
Derfra tar en annen trikk til Sultanahmet. (Trikken går fra 06.00 om morgenen til 23.30 om natten). Følg instruksjonene nedenfor når du går av trikken.


Fra Sabiha Gocken flyplassen, kan du også ta flybussen til Taksim. Bussen går kl 05:00 og 06:00, og også hver halve time mellom 18,00 til 23,00. Fra 23,00 til 1,00 kan det være en ekstra tjeneste hver halve time.

Fra Taksim, kan du ta en taxi til vår eiendom eller ta metroen til Kabatas og deretter trikk for å gå til Sultanhamet. Følg instruksjonene nedenfor, når du går av trikken. Besøk Havas hjemmeside for mer informasjon.

Med buss -ta trikken til Aksaray. Derfra må du krysse hovedveien via gågaten subway (som er under veien).
Når du går ut av t-banen, vil du se en annen trikk linje overfor deg, kalt Yusuf Pasa. Ta trikken til Sultanahmet.
Sørg for at du går i riktig retning! Gå av på Sultanahmet stopp. Få av trikken og gå nedoverbakke. Du vil se en turistinformasjonen.
De er åpne på dagtid, og de kan hjelpe deg direkte til hotellet. Hvis ikke, gå til Hipodrom plassen ved siden Bluemosque til slutten.
Ta første vei til venstre. Gå ned og ta deretter første vei til venstre og deretter gå rett fram og når du slår siste gang til høyre ser du Stanpoli Hotel sign (til fots er bare 7 minutter). I tilfelle du har noen problemer, vennligst ring oss og vi vil komme og hente deg.

Med tog - ta trikken motsatt stasjonen til Sultanahmet og følg instruksjonene gitt ovenfor.

Båt - når du ankommer Karakoy, gå over Galata-broen og ta trikken til Sultanahmet.