X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Stay and Rest

10 Lilliput Road, Montego Bay, Jamaica

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Kun 20 min fra den internasjonale flyplassen, som ligger i mellow åser på nordkysten mellom Montego Bay og Falmouth er dette rent og godt beskyttet pensjonatet med en to roms leilighet (privat dusj og toalett) én Queen size og en enkeltseng. (3 personer mulig).
Og en neste leilighet med en Queen size-seng (privat dusj og toalett), for en eller to personer. Det er en varebil og en vannkoker.
Kjøleskap bruk er mulig, bare spør. Rurale Jamaicanske stil butikker og barer i gangavstand fjernt, kan sand nydelige strender nå langs kystveien eller i Montego Bay. Pic opp transport fra / til flyplassen Montego Bay.for bare 500 J $.

Omgitt av storslått vakker natur og hage med bananer, Planten og brødfrukt trær. De to fascinerende byer Montego Bay og Falmouth er hver bare ni miles away. Der og langs kystveien du kan finne nesten alt du kan tenke på: vakre strender, uteliv, konserter, barer, kafeer, restauranter, kasinoer, elverafting, tennis, gulf, ridning, dykking, håndverk markeder og en hel Mye mer.

Alle de ovennevnte er veldig lett å nå, buss og taxi fares er svært lave. Busser og drosjer kjøre hele dagen og drosjer også gjennom natten.

Slapp av og nyt den Jamaicanske kulturen og den søte roots reggae musikk.
Så hvis du føler deg komfortabel i to rom leilighet med tre personer, eller i enkelt leilighet med to, ikke noe problem. Du betaler bare per natt per person ved ankomst.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Internettilgang
  • Utendørs terrasse


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Stay and Rest Located at 10 Lilliput Road, , Montego Bay.
Stay and Rest
Jamaica
Montego Bay St. James Lilliput,St Jam 10 Lilliput Road
0% 12
18.5122136 -77.7839380
Stay and Rest
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc