X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Stolas Hostel

Av 14, Calle 35, San Jose, Costa Rica

kart og veibeskrivelser


77%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 80%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 90%Personale
  • 70%Atmosphere
  • 70%Renslighet
  • 70%Fasiliteter

Oversatt av Google Etter skatt og bil:
200 meter nordover fra 'La Sede Lechera'

Fra Arenas San Pedro fire blokker Sør (gå forbi en bro) og ta til høyre, deretter rett fram tre blokker, hjørne hus i høyre hånd av gaten.

Fra Veritas Universitetet tre hundre meter øst, og avslutter til høyre (nord) og avansere to hundre meter, vil du se et hjørne hus foran deg, det er vandrerhjemmet.


Med buss:

Avslutt flyplassen og komme til bussholdeplassen som ligger i hovedgaten. Når du er der, ta buss (TUASA og stasjonsvogn er de to busselskaper som du bør være på jakt etter) til San José, bør det koste deg rundt US $ 1,00.
Når du kommer til busstasjonen foran en park og en kirke (Parque de la Merced) i San Jose, bør du gå av, og kan enten:

a) Få en taxi til hostellet, som skal koste mellom US $ 4,00 og US $ 6,00. Vi anbefaler at du holder vandrerhjemmets adresser hendig bare i tilfelle sjåføren ikke vet hvor det er.

b) Begynn å gå East i 2nd Avenue til du kommer til Caja Costarricense del Seguro Social bygningen (ca. en kilometer gange) i høyre hånd av gaten. Når du er der du bør se etter de bussene som går til zapote. Spør etter Zapote busser som stopper i nærheten av Veritas University og ta dem. Sørg for å fortelle sjåføren at du ønsker å gå av på Veritas. Når du er der, bør du gå tre hundre meter øst, deretter ta av til venstre (nord) og avansere to hundre meter, vil du se et hjørne hus foran deg, det er vandrerhjemmet.