X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Strand Continental

143 Strand, London, London, England

72%Rangering

 • 71%Verdi for pengene
 • 71%Sikkerhet
 • 92%Sted
 • 76%Personale
 • 65%Atmosphere
 • 65%Renslighet
 • 61%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til en av Londons billigste, vennligste og godt plassert vandrerhjem! Beliggende i hjertet av West End, overfor Covent Garden, og 10 minutters gange fra Trafalgar Square og London Eye. Det finnes teatre, restauranter og uteliv alt rett utenfor døra!

Tilbyr både blandede sovesaler og enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Alle rommene er utstyrt med servant, og har felles bad. Det er også en 1940 bar og restaurant som er stor for å møte andre reisende.

Gjestene kan nyte:
Ingen portforbud
Gratis Kontinental frokost
Gratis WI-FI
24 timers resepsjon
Sengetøy er inkludert
Te / kaffefasiliteter (i private rom)
Sikker bagasjeoppbevaring
Beklager, ingen heis!

Sjekk inn tid: 02:00
Sjekk ut: 10:00
Kontanter eller kredittkort / bankkort aksepteres.

Avbestillingsregler:
Gjester kan kansellere sin bestilling gratis uptil 24 timer før ankomst. Unnlatelse av å gi en 24-timers avbestillings varsel vil resultere i en kostnad på første natts pris.

Vær oppmerksom på at en £ 10 nøkkel depositum vil bli belastet ved ankomst, og returnerte til gjestene når de kommer tilbake sin nøkkel ved avreise rom.

For å bekrefte bestillingen, må du gi oss med CVC / CVV / Security-nummer på baksiden av kortet som ble brukt til å bestille på dette nettstedet. Vennligst send dette til vår e-postadresse. Unnlatelse av å etterkomme dette kan resultere i din bestilling blir kansellert.

For alle bestillinger som kommer mellom 30 desember 2014 og 1. januar 2015 gjelder følgende:
Et minimum to netters opphold; og 50% ikke-refunderbart depositum betales ved bestilling, vil Den ikke-refunderbart balanse betales en uke før 31 desember 2014

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Flott beliggenhet og god atmosfære, de ansatte er svært vennlige og hotellet er rent. De eneste ulempene er at det er ingen heis, og rommene er ganske små, ellers greit og ikke noe problem. Også frokost er inkludert, og du kan bruke bar / fellesrom Dining din egen mat, bruke wifi eller bare hvile en stund, ikke sette noe problem.
  Les mer
   Anonym, Spania, Blandet Gruppe, 18-24
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Strand Continental Located at 143 Strand, London, , London.
Strand Continental
England
London WC2R 1JA 143 Strand, London
72% 312
51.5116003 -0.1184463
Strand Continental
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 3 seng Blandet Sovesal     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Privat Felles Bad     Standard 6 seng Blandet Sovesal