X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Stratos Apartments

Parikia, Paros, Hellas

85%Rangering

 • 89%Verdi for pengene
 • 82%Sikkerhet
 • 82%Sted
 • 87%Personale
 • 84%Atmosphere
 • 87%Renslighet
 • 85%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Stratos Studios & Apartment tilbyr ferie innkvartering på Paros, Hellas, med et bredt spekter av rom, studioer og leiligheter som passer enhver smak og budsjett. Det ligger innen gangavstand fra havnen i Parikia - rett over en strand og innenfor rekkevidde av alle barer, restauranter og nattklubber i Parikia. Ligger rett over en rolig strand på sørsiden av Parikia, Stratos Studios & Apartments i gangavstand til alle utesteder og fasiliteter Parikia har å tilby, og ved siden av den sentrale veien med regelmessige bussruter. Våre leilighetene har fantastisk utsikt over bukten i Parikia og øyene i vest av Paros. Budsjett-rommene er i første etasje uten utsikt. Våre rom og selvbetjente studioer og leiligheter (2 rom) har dobbel eller enkel innebygde senger og også balkonger - noen med hav og solnedgangen. De alle har TV, air-condition, kjøleskap og kokemuligheter på forespørsel. Bygningen er beplantet med fargerike blomster, og det er også en frokost hall / snack bar i første etasje. Vi tilbyr også motorsykkel og sykkelutleie på stedet.

Forhold

Sjekk 12:00 - 24:00
Sjekk ut inntil 12:00

Ta kontakt med oss ​​om din ankomsttid.

Kontanter eller kredittkort aksepteres ved ankomst for balanse.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Har du lyst rom uten lys? Har du setter pris på å bli vekket opp av naboene? Vel, hvis du sover i en hule er noe for deg så Stratos Ment er laget for deg! Vi betalte 50 € natten for et rom som var i utgangspunktet på et klamt og shabby hule. Ingen frokost inkludert i prisen, ingen wifi i rom og ingen fleksibilitet når det gjelder avbestillingsregler. Plasseringen er ikke praktisk: opp en bakke, 20mn fra sentrum og ikke i nærheten av noen fin strand. Ingen vits i å holde det: de er ute etter profitt.
  Les mer
   Anonym, Frankrike, Kvinnelig, 25-30

Fasiliteter

 • Kabel TV
 • Gratis internettilgang
 • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Stratos Apartments Located at Parikia, , Paros.
Stratos Apartments
Greece
Paros 84400 Parikia
85% 34
37.0787708 25.1415896
Stratos Apartments
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc