X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Studio-Rooms Amsterdam

several apartments in Holendrechtstraat, Amsterdam, Nederland

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Din vert privat innkvartering med tregulv, rent sengetøy og renoverte kjøkken.

Perfekt beliggenhet. 10 minutter med sykkel eller offentlig transport fra sentrum sentrum.

Alle familie og 3 person studio rom har egen dusj, toalett og kjøkken i rommet. Alle rommene har dørlås, sengetøy, oppvarming, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, te- og kaffekoker, safe, kabel-TV, by skatter og en wake-up alarm. Grupper av større enn en familie vil bli innkvartert i forskjellige leiligheter innenfor samme kompleks.

Dette er boliger leiligheter med 3 eller 4 rom pluss 3 bad og 3 kjøkken. Turister fremleie fra vertene 1 eller 2 rom for det meste med eget bad og et privat bruk kjøkken. Vertskapet vil bo i de andre rommene, og har eget bad og kjøkken. Med dette i tankene, er gjestene ikke tillatt ekstra besøkende, fester eller støy mellom 21:00 og 8 am.

Disse billigere soverom dele sine bad og toalett med vertene, og ikke har et kjøkken, med unntak av et kjøleskap og mikrobølgeovn.

Disse rommene er lagt ut som følger: 2 soverom deling har 2 enkeltsenger, 2 soverom med eget bad har en dobbeltseng og en enkeltseng; 3 soverom har en dobbeltseng og en enkeltseng, 4 soverom har en dobbeltseng og 2 enkeltsenger; 4 soverom med eget bad har 2 dobbeltsenger og 2 enkeltsenger; 5 og 6 seng (egnet for en familie med 2 barn gratis) har 2 dobbeltsenger og 2 enkeltsenger. Rom for 1-3 personer får en sett med nøkler mens familie-rom får 2 sett med nøkler (far + mor)

Opplev frihet og privatliv under oppholdet!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Sykkelutleie
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Kjøleskap
 • Sengetøy inkludert
 • Safe
 • Te / Kaffe fasiliteter


Betingelser

 • Cash Only
 • Ikke-røyk
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Studio-Rooms Amsterdam Located at several apartments in Holendrechtstraat, , Amsterdam.
Studio-Rooms Amsterdam
Netherlands
Amsterdam 1078 TT several apartments in Holendrechtstraat
0% 153
52.3484879 4.9090433
Studio-Rooms Amsterdam
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 8 seng Privat Rom Med Bad/wc