X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Studios Pelayo Guest House

c/ Pelai 5 bajos, Barcelona, Spania

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Pust og oppdage Barcelona fra selve hjertet, bare noen skritt unna formen den travle verden berømte Ramblas. Bare 50 meter fra Plaza Catalunya!

Vi vil være ivrige etter å få deg på Pelayo - Ramblas, får du avgjort og peke deg mot de historiske, kulturelle verkene i vår 3000 år gamle byen.

Du trenger ikke føle tapt i byen hvis du er her for første gang sin genial gjestfrihet er åpenbart i de tjenester som tilbys. Bo på dette hostel-com-leilighet anlegget for en smak av sin hjemmekoselig atmosfære. Hotellet ligger i hjertet av byen, i en gammel gotisk struktur, henvender den familiedrevne etablissementet til alle dine behov med effektivitet og anstendighet. Ideell for de på en shoestring budsjett, ikke oppstaset hotel utstråler likevel sjarmen som er så quaintly spansk. Felles fasiliteter er tilgjengelig for grupper, og de rene, smakfullt innredede rommene er supplert med tilstrekkelig fasiliteter.

Våre studio suiter med kjøkkenkrok er de sentrumshotellet alternativ. Hvorfor har du å betale mer?

Vi foreslår å lære gleden ved siesta etter shopping på Europas største utendørs marked, Boqueria, også bare noen minutter unna, for sjømat, kjøtt, frukt, frisk og velsmakende, og deretter bruke ditt kjøkken og søte drømmer.

Vår beliggenhet vil forbause deg, og våre anlegg vil hjelpe deg å nyte oppholdet. Vi lover at du vil ønske å komme tilbake !!!

Ikke glem badehåndklær !!! Sommer og strendene er på våre trappene.

Pensjonatet tilbyr et utvalg av studioer (angitt som Deluxe double / Twin / Triple Privat) med et fullt utstyrt kjøkken, kjøleskap, aircondition, TV, eget bad, hårføner, og Wi-Fi.

Små tomannsrom (bunker-stil) med eget bad er angitt som Basic Twin Private.

Vi har også koselige små dobbeltrom med TV radio, air condition og eget bad vinduer som vender inn indre gårdsrom. De er merket som "Basic dobbeltseng Private grunn av en systembegrensning.

PLEASE nevne estimat ankomsttid på din bestilling, fordi tid for innsjekking er 10:00 til 14:00, så 17:00 til 21:00. I tilfelle behov innsjekking ut av denne perioden, kan du kontakte oss og vi vil gjerne ordne recepition time.

10% moms er ikke inkludert. By Skatt på 0,72 EUR / natt / person er ikke inkludert.

En ekstra avgift på 15 euro vil bli endret ved behov sen innsjekking etter 22:00.

Dør Sign leser "Studios Pelayo (Tasmania), Ring bjelle nederst, venstre en.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Kabel TV
  • Heis
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Kjøkken
  • Te / Kaffe fasiliteter


Betingelser

  • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Studios Pelayo Guest House Located at c/ Pelai 5 bajos, , Barcelona.
Studios Pelayo Guest House
Spain
Barcelona 08001 c/ Pelai 5 bajos
0% 316
41.3859213 2.1660447
Studios Pelayo Guest House
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc