X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Sugarshack Backpackers

Eastern Esplanade Rd, Eastern Beach, Quigney, East London, Sør-Afrika

89%Rangering

  • 95%Verdi for pengene
  • 85%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 100%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 85%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Sugarshack Backpackers ligger i sanddynene i Øst-stranden i East London, men bare spytter avstand fra den energiske natteliv. East London er en pulserende kystby med flotte strender, fantastisk naturlig skjønnhet og alle nødvendige fasiliteter for hånden. Være relativt liten, er East London trolig Sør-Afrikas tryggeste byen, slik at gjestene kan utforske med letthet.

Har uten tvil den beste plasseringen av et backpacker i Sør-Afrika, mindre enn 10 meter fra stranden. Se delfiner og hvaler bare splash bort, fra kjøkkenet eller vår hvalsafari plattform på en daglig basis.

Ikke å være på den internasjonale turist-ruten, og tilbyr East London et bredt spekter av aktiviteter på 'un-oppblåste' priser, ofte en brøkdel av det utbetalt hele resten av Sør-Afrika.

East London er kjent for sine gode forhold for surfing, Øst-stranden trolig får mest konsekvente svelle i Sør-Afrika. Det er et bredt utvalg av surfe flekker, alt fra "Easy beach breaks 'ideelle for en nybegynner å verdensklasse punkt pauser som den berømte' Nahoon Reef '.

East London tilbyr Museer, Art Gallery er, Station, Airport, Turist & Information Bureau, Sykehus, og lett tilgang til banker, kjøpesentre, film hus, restauranter, puber osv.

Unge andre backpackere og surfere Andre, Dan & David er der for å ta imot og underholde deg på Sugar Shack. David og Andre er både ex - profesjonelle surfere (Dan prøver, men er ganske dritt) som går surfing hver dag og vil ta deg til de beste surfe stedene i området.

David er en erfaren internasjonal surfing trener som gir gratis leksjoner. Dan har massevis av interessante og underholdende dagsturer. Den daglige aktiviteter inkluderer sandboarding R60, watersk-ing R95 og favoritten er en ridetur gjennom en gamepark der du vil ri meter fra neshorn, giraffer, bøfler og andre vilt for bare R130. Massevis av andre spennende turer på tilbudet.

Hvis du har hatt en nok av kysten, leder opp til "borte med Fairies 'i' Hogsback '. Omgitt av vill fjellskog, vakre elver og fossefall vil du bli revitalisert og avslappet nok til å ta på resten av Afrika.

Mellom Sugarshack og Hogsback vil du oppdage den komplette SUNSHINE COAST ERFARING.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Sugarshack Backpackers Located at Eastern Esplanade Rd, Eastern Beach, Quigney, East London.
Sugarshack Backpackers
South Africa
East London Eastern Esplanade Rd, Eastern Beach, Quigney
89% 36
-33.0111830 27.9221570
Sugarshack Backpackers
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     3 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal     Standard Enkelt Privat Felles Bad