X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sumbiling Eco Village

Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan, Brunei

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Sumbiling Eco Village er et natur lodge ligger i det indre av Temburong District, hjem til noen av de best bevarte regnskogen i Borneo. På grunn av vår beliggenhet, vi er innenfor rekkevidde av den populære Ulu Temburong National Park, samt andre godt bevarte regnskogsområder, men likevel bare 5 minutter gange til hovedveien, 25 min kjøring fra Bangar (Temburong viktigste byen), og rundt 2 timer med båt og kjøring fra Brunei International Airport.

En rustikk opphold venter deg, som vår Hytta er omgitt av skyggefulle trær og nye vekst skoger, og ligger rett ved bredden av en oppstrøms strekning av Temburong River, med steinete stryk, og klart vann, avhengig av nedbør. Vi prøver vårt beste for å holde strukturer til et minimum, med hytter som er bygget av bambus, samt gjenbrukt og nytt treverk som hovedtema. På en typisk dag, mens bort ettermiddagen på koselige hengekøyer under skyggefulle trær ved siden av elva, og ta deg tid til å fullføre det spennende roman du har aldri helt klart å fullføre. Når varmen kommer til deg, kjøling vannet i elva venter, selv om bare en kjølig dukkert ikke gjør det, kan du prøve en nedstrøms flyte i en gummislange, eller prøve deg på en tradisjonell bambus flåten. Så når solen går ned, lytte til symfoni av natten, med lyden av insekter, frosker og andre dyr aldri for langt unna. Dette er stedet å hvile, slappe av og ha noen enkle utendørs moro, spesielt hvis du har blitt slitt ut på veien for de siste ukene eller månedene.

For de som ønsker mer og hvis budsjetter tillater det, vi også gjennomføre valgfrie utflukter, for eksempel en kveld spasertur, eller en dagstur enten til Ulu Temburong nasjonalpark eller Rainforest Discovery trek inn i den nærliggende regnskog, en hands-on se, lukte , smake og føle pedagogisk trek for de som er interessert i de mange fordelene av regnskogen til oss.

Til tross for back-to-basics tilnærmingen og vår nærhet til regnskog, gir vi en rimelig behagelig opphold, med sengetøy i både rom og telt, riktig bygget opp bad, med sittende toalett og utendørs dusj med vegger. Fans er funnet i rommene, samt i hovedsalen. De bad, rom og hovedhallen er tent opp om natten, og det er ingen tidlig lys ut politikken. Strømtilkobling for å lade elektronikk er tilgjengelig på forespørsel. Vi har en liten ressurs hjørne, med kart, brosjyrer og bøker om ulike interesser.

Pris inkluderer:
Transport fra Bangar Jetty i Temburong District og også inkluderer full pensjon måltider

Vilkår og betingelser:
Vi godtar bare betalingsbalansen i kontanter i enten Brunei dollar eller Singapore dollar (unntatt for S $ 1 mynter og skittent eller revet notater, uansett hvor liten tåre).

Pakken inkluderer frokost og middag, men utelukker Lunsj som kan bestilles på forhånd på B $ 8/pax/meal

Men vi kan gi enkle måltider, som består en tallerken og kokt ris (en frokost, en lunsj og en middag per bestilt natt) på flere B $ 20/person. Vennligst kontakt oss på sales@borneoguide.com for måltider pakke (B / L / D).

Det er for tiden ingen merkede skogsløyper, så vi tillater ikke ferie turer bortsett fra rundt deler av det omkringliggende landsbyen området.

Som vi er omgitt av skog og en elv, vennligst informer personalet hvis du har tenkt å enten gå ut i elva eller ta en spasertur utenfor våre lokaler, slik at de kan være klar over dine oppholdssted.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-Timers Sikkerhet
 • Adaptere
 • Sykkelparkering
 • Frokost er ikke inkludert
 • Takvifte
 • Fellesrom
 • Gratis parkering
 • Sengetøy inkludert
 • Skap
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs terrasse
 • Parkering


Hostel Awards

 • 2013 Hoscar Vinner
 • 1ste
 • Land Brunei
 • 2013 1ste Land Brunei


Betingelser

 • Barnevennelig


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Sumbiling Eco Village Located at Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan.
Sumbiling Eco Village
Brunei
Bandar Seri Begawan BE1718 Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri,, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo
0% 8
4.5865205 115.1186943
Sumbiling Eco Village
    Ledige rom     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad