X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sun Rise Hotel

King Hussein Street, Abdali Station, Amman, Jordan

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hotellet ligger i den nye sentrums Amman i Abdali distriktet.
Vi har enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og sovesaler stil. Alle våre rom er rene og komfortable og har eget bad (noen har bare kaldt vann, men varm dusj er tilgjengelig for gratis 24 timer / dag i en specal bad).

Varmt og kaldt vann, sentralvarme, aircondition og satellitt-TV er tilgjengelig. Vi tilbyr også gratis trådløst internett og muligheten til å sjekke e-post på våre datamaskiner.

Vi har ulike rom med ulike tjenester og priser - som starter så lavt som 3JD!
Slapp av på vår taket og nyte den fantastiske utsikten.
Kom og nyt ditt opphold i de billigste rommene Amman har å tilby!

Våre medarbeidere er klare til å hjelpe deg og gi deg all reiseinformasjon og retninger du måtte trenge under ditt opphold her! Vårt hotell tur arrangør kontor er en av de mest profesjonelle i Jordan, med eksperter på dette feltet å organisere turer til de mest interessante stedene i Jordan i mer enn 21 år.

Vi ser frem til at du bor her!

JORDAN TOURS
Det er vår glede å presentere deg våre spesielle tilbud gjennom våre profesjonelle eksperter på området tour organisering i Jordan. Med opplevelsen av mer enn 25 år i å forberede og organisere turer rundt Jordan. De konvensjonelle veier som de andre bruker i sine turguider er helt forskjellig fra oss som vår erfaring i å oppdage de naturlige veier gjør det utfordrende og interessant eventyr, som gjør turen noen ting spesielt. Programmet er ni dager; derimot, kan du mikse og matche noen av følgende segmenter til å passe din timeplan.

NORTH OF JORDAN
Det er en veldig spesiell måte å begynne å utforske det nordlige Jordan som vi gjør det i en stil lik kongens motorveien.

Vi starter vår tur fra Amman rundt 08:00 på vei til Jerash, den romerske byen. Dette er den første tommelen i vårt program som skal ta oss rundt 45 minutter å komme seg fra Amman. Vi vil bruke mellom en å taue timer ved Jerash og etterpå skal vi besøke Ajloun slottet for å nyte sin fantastiske islamske dekorasjoner over alle høyder. derfra kan du se elven Jordan og Palestina også. Etter å ha brukt rundt en halv time vi hodet til Bella å besøke mange gamle kirker med flotte dekorasjoner som viser de romerske historiske tommelen, deretter til åsene i Umm Qais den Napatean historisk sted. En meget interessant tanke: vil du bli stående i Jordan og på samme tid å se de andre slep grenser foran dine øyne, den syriske & de israelske grensene som presentere en unik opplevelse, så vel som du er bare noen få skritt unna De Jolan syriske høyder og Tabria Lake i Israel. Fra der vi pleier å ta en spesiell vei etter å ha besøkt den syriske Hemma (hot spring vann) som grenser til Al-YArmok elv som renner ut i elven Jordan og den israelske grensen.
Vi drar tilbake til Amman tar en annen vei slik at det er en sirkel veien.

Øde slott
Det pleide å være rundt ti slott, men etter jordskjelvet som skjedde i Jordan bare en femtedel av dem som fremdeles står. Vår tur starter rundt 08:00 på vei fra Amman.
1) Qasar halabat 2) Hammam Al Sarah
3) Al-kharaneh Castle 4) -Amra Castle
5) Al-Azraq Castle (Lawrence of Arabia palass)
De besøkende vil besøke disse slottene i ørkenen. De ligger sentralt til tre grenser (Jordan-Saudi Arabia- Irak)
Det er trygt og rolig tur. Vi vil tilbake til Amman ved slutten av dagen.

SOUTH OF JORDAN
(Petra / Wadi Rum & AQABA)
Det er tre Utsettelse måter å gjøre turen
- Den ørkenveien
- Wadi Araba lukke til de israelske grensene
- Kongens motorveien
THE KING'S HIGHWAY
Det er mange selskaper og reisebyråer som organiserer denne typen en tur på en dag. Men gjør vårt selskap denne turen på slep etapper.
Den første dagen: Fra Amman til Madaba å se mosaikk og besøke kirkene spesielt Saint George kirke som har et gammelt kart over mer enn 1500 år gammel som representerer Midtøsten, deretter å montere Nebo. Hvis enten tillater det, vil vi være i stand til å se Jerusalem, Jeriko og Dødehavet. Etterpå vil vi gå ned å besøke dåpen. Så til Dødehavet for å nyte den salte vann og gjørme maske.

Kongsveien NESTE DAG
Den andre dagen: Start fra Amman til slutt kongens motorveien til madaba uten å stoppe. Vi vil stoppe i mekawer å besøke (Salome alteret) hvor hun jukset Johanna. Deretter til Umm Al rassas og til Wadi al Mujib som kalles den jordanske canyon. Dette er et fantastisk sted å nyte de interessante naturutsikt innsjøer, varmt vann falls og åser egnet for fotturer. Det er en unik mulighet for camping og fotturer. Lengden av dalen omtrent 35 km.
Etter det vil vi gå opp å besøke Kerak slottet for å få litt hvile, og kan ta lunsj i henhold til den besøkendes ønske.
Så til wadi al Hissa å se en annen liten canyon, da vil vi dra gjennom Taffela byen for å hvile på Danna som er mer enn 1700 meter høye. Den er full av Utsettelse typer vilt liv skapninger, planeter, blomster, sommerfugler og den mest fantastiske unike blomst kalt Black Iris. Vi vil vente på den mest interessante overraskelse for alle-solen.
Alle de andre arrangørene var ikke interessert i å se solen gå ned selv om det er virkelig flott når du ser solen gå ned i vertikal engel. Samtidig kan du lytte til stemmene stillhet rundt deg som ikke kunne høres overalt i verden. Da vil vi gå ned å besøke al shouback slottet og på slutten av dagen vil vi nå wadi mousa å tilbringe natten.
PETRA
Besøks Petra bør ikke bli savnet som det er en gang i livet opplevelse og har vært regnet som en av verdens mest fascinerende steder.
Vanligvis er det s full dagstur. Men er vi i stand til å kondensere det til en fem timers tur og pass på at du har sett alt som kan bli sett og gjort. Ved slutten av dagen kjører vi til Wadi Rum.
Wadi Rum
Du vil sove i den åpne ørkenen i en beduin grunnsetning på dott rum som det er en fantastisk opplevelse du aldri vil glemme.
Neste dag dine valg inkluderer ridding en kamel å følge trinnene av Lawrence of Arabia eller fire wheeling oppdage ørkenen og dens magi. Du kan starte med fotturer monstrene åsene gjennom våre spesielle organiserte turer.
Etterpå vil vi fortsette å Aqaba og Rødehavet hvor vi utligner.
AQABA
Aqaba ligger bare 40 km fra Wadi Rum. Vi kan bruke opp til taue timer å besøke byen og ha din gratis shopping. Deretter kan du forberede deg selv til å gå gjennom en annen flott eventyr dykking i fantastiske Les Sea vann og korallrev kjent som himmelen for dykkere og oppdage den fantastiske sjødyr. Vi vil tilbringe natten der. Neste dag vil vi gå tilbake til Amman gjennom vår sirkel vei gjennom og ved Wadi Araba. Du vil se Wadi al Mujib og nyte utsikten over bunnen var du vil se vannet renner inn i Dødehavet. Da vil du ha valget mellom å gå tilbake til flyplassen direkte eller til Amman som du vil.
AMMAN GRATIS CITY TOUR
Vårt firma tilbyr gjestene opp å taue gratis timer til å besøke Amman, det romerske teatret og slottet inkludert kong Abdullah moskeen.
Etter lange diskusjoner mellom selskapet vårt eksperter og partnere kom vi til en endelig beslutning som vi prøver vårt beste for å gjøre den tilgjengelig for hver og en utflukt i tankene forskjellene mellom folk så for å gjøre dine drømmer til virkelighet det er vår glede og gå hjem lagre og lykkelig gjøre oss holde lovende deg å gjøre jobben så det er bare tegnet av dine egne hender
PRISER
- Opp til tre personer eller mindre, 20 JD per person per dag.
- Fire personer og opp til ti 15, JD per person per dag.
- Spesielle rabatterte priser for studenter: 10 JD per person per dag.

Listen programmet er ikke obligatorisk eller et must. Du kan velge steder, tider og type tur du ønsker å ta. Vi er klar til å imøtekomme din interesse slik du ser det passer.
Våre ansatte og ansatte er klar til å gi deg noen form for informasjon som du kanskje trenger ikke bare om Jordan, men på noen av de omkringliggende landene via våre partnere i Syria, Libanon og Egypt og klar til å være på deg service 24 timer i døgnet 7 dager i uken.
VÅRE TJENESTER
1-Gratis internett
2-airport pick ups og frafalt for 15 JOD.
3-Car rental service.
4-Terapeutiske turer.
5-Hotels reservasjoner.
6-Medisinsk turisme og omsorg.
7-Vitenskapelige turer for skoler og studenter.
8-Religiouse turer.
Vårt firma er helt forsikret og våre sjåfører er eksperter. Deres glede er å gjøre sitt beste for å gjøre ditt yrke med oss ​​komfortable, fantastisk og trygg
Prøv oss vi vil sende deg hjem med de mest uforglemmelige minner i livet ditt.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Gratis parkering
 • Haardrogers
 • Huishouding
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Utendørs svømmebasseng
 • Parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Svømmebasseng
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • tilkomst for rullestolbrukere


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Sun Rise Hotel Located at King Hussein Street, Abdali Station, Amman.
Sun Rise Hotel
Jordan
Amman Amman 11118 King Hussein Street, Abdali Station
0% 66
31.9500000 35.9333333
Sun Rise Hotel
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Sovesal For Kvinner     Deluxe 4 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     4 seng Sovesal For Menn     Deluxe 4 seng Sovesal For Menn     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc