X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Sunflower Resort

PO Box 150, Runaway Bay, St. Ann, Runaway Bay, Jamaica

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Sunflower Resort & Villas i Runaway Bay er det ideelle stedet ... for en perfekt ferie. Kom mingle og klirre med lokalbefolkningen - jamaicansk stil. De ulike Lokalene ligger mellom Cardiff Hall og Runaway Bay. Kystveien er den enkel tilkobling mellom lokalene og andre steder!

Gjør alt eller ingenting i det hele tatt! Det er ditt valg på The Sunflower Sea Villas!

Sunflower Resort & Villas ligger i den historisk berømte Runaway Bay-området på nordkysten av Jamaica. Den er ideell plassering, gir midtpunktet på øya du et bredt utvalg av sightseeing muligheter. Sunflower ansatte vil gjerne hjelpe deg i å peke ut de ulike attraksjonene i området, og bidra med dine transportordninger.

Sunflower hytter med aircondition soverom og viftekjølt studioleiligheter er vakkert innredet, reflekterer de lyse fargene på denne tropiske øya. Mens eiendommen ligger rett ved havet gjør vi anbefaler Salem Beach (ca. 10 minutters gange) med vannsport, dusj, bar og restaurant for bading eller den private Cardiff Hall stranden (ca 1 mil unna) i Runaway Bay. Transport til stranden kan ordnes for en liten avgift. Et svømmebasseng er på eiendommen.

Hyttene ligger nær sjøen, omgitt av tropisk vegetasjon og ro.
Tre roms hytter med 2-3 eget bad sover 3-6 personer, 2 soverom 2-4 personer, 1 soverom 1-2 personer med stue og spisestue og fullt utstyrt kjøkkenkrok.

Alle Sunflower gjester har tilgang til svømmebasseng. Sunflower Resort er en times kjøretur fra Montego Bay, kan flyplassen bli arrangert for en liten avgift og barn er hjertelig velkommen. Langtidsleie vurderes.

Kom og bo på Sunflower Sea Villas!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost er ikke inkludert
  • Takvifte
  • Kjøkken
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Sunflower Resort Located at PO Box 150, Runaway Bay, St. Ann, Runaway Bay.
Sunflower Resort
Jamaica
Runaway Bay PO Box 150, Runaway Bay, St. Ann
0% 4
18.4620246 -77.3313903
Sunflower Resort
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc