X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til SunnyLakeHostel

ul. 11Oktombri 15, Ohrid, Makedonia

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 96%Sted
  • 94%Personale
  • 93%Atmosphere
  • 84%Renslighet
  • 86%Fasiliteter

Vår adresse er st 11 Oktombri 15, men noen kart ser det ut som vi er på Dimce Malenko gaten. Våre Vandrerhjemmet ligger på enden av st 11 Oktombri. Du ser våre små skilt som henger over gaten og en stor banner ved inngangen vår. Hvis du kommer med taxi, som det vil koste (priser fra sommeren 2007)
-fra Struga ca € 5
-fra Ohrid busstasjonen € 2
Fortell drosjesjåføren du vil gå til 56 eller 58 st Klimentov Univerzitet er SunnyLake herberge 30 m opp i veien mellom 56 og 58, og du vil se de store SunnyLake hostel banner.
Det ville hjelpe hvis du skrives ut kartet fra vårt nettsted www.sunnylakehostel.com / howtogetthere.htm, og vi vil snart være å sette våre kart på denne siden.
Hvis du kommer med buss fra Skopje, kan du fortelle bussjåføren til å slippe deg av på Pazar.
Ohrid busstasjonen ligger en 20 minutters gange fra sentrum og Gamlebyen. Dette er de beste to alternativer for å gå til SunnyLake hostel. Hvis du er usikker på hvor du er, spør lokalbefolkningen der er Star Chinar og følge kartet derfra. Offcourse, kan du alltid ringe +389 75 629 571 når som helst, og våre ansatte vil komme til å møte deg. Dersom du ankommer på kvelden, er det lurt å ringe fordi gaten i Gamlebyen er smale, trenger vanligvis ikke har gatelys, og ikke har gateskilt.
Våre ansatte vil mest sannsynlig bruke sykkelen for å plukke opp Gjestene fra Busstasjonen fordi selv på normal sommerdager, kan trafikken bli forferdelig, spesielt i Gamlebyen.
Sykkel er en raskere måte å reise og vi ønsker å være miljøvennlig også.
Hvis du kommer med egen bil, ring våre ansatte og vi vil møte deg å ta deg til herberget (det kan være vanskelig å kjøre gjennom Gamlebyen). På vandrerhjemmet har vi et par parkeringsplass men vennligst gi oss beskjed om du kommer slik at vi kan reservere en plass for deg. Dette er selvfølgelig gratis for vår gjest.