X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Surfiberia

Avd Antonio Garcia de Castro 34, Praia das Macas, Colares, Sintra, Portugal

89%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 70%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 90%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Surfiberia er mer enn en hytte med rom. Den har alt du trenger for en perfekt ferie. Ligger i den vakre byen Sintra, i Praia das Maçãs, mellom fjellene og havet, har det kultur, sport, action og mye mer å oppdage. Byen Colares har en av de eldste vinkjellere i Portugal, og du kan ta turer og gjøre vinsmaking dager,
Praia das Maçãs er også slutten av linjen for den berømte trikk som reiser fra Sintra City Centre.

Hytta har 6 individuelt innredede rom, alle med eget bad. Fra dobler, tvillinger, og tremannsrom og for opp til fem personer, faller vi for alle varianter, om en familie, en gruppe av venner, par eller enslige.
Det er en felles stue med TV, projektor skjerm, DVD-er, CD-spiller, og mer. Et sted å komme og slappe av på slutten av en hard dag og møte nye venner.
Vi har en veranda utenfor noen av rommene med bord, stoler og til og med en chill out sving for å ta i den spektakulære utsikten over havet eller ta en siesta med lyden av bølgene som bakgrunn.
Takterrassen har bord og stoler og solsenger når du føler for å komme vekk fra alt, komme til toppen og nyte solen og drømmen om disse fine turer i fjellet og rundt Sintra slott.
På forsiden av bygningen er det et bord og stoler og BBQ område med bord fotball for når du vil ha noe litt mer utfordrende!

På hytta, kan du bestille deg inn i en av våre surfe kurs, så ta en leksjon hvis du ikke er sikker på om vannet er din type ting, eller bare leie utstyr og prøve det ut. Vi har også body boards og annet vann sportsutstyr.
Hvis du har barn, kan du la dem nyte havet med en av våre instruktører mens du går av og nyte byen.
Vi har åpent 24 timer i døgnet og 365 dager i uken. Hytta serverer frokost, lunsj og middag.

2 minutters gange unna, har du stranden. Byen har mange barer, restauranter og kafeer hvor du kan smake på lokal mat og ta i kulturen.
Det er offentlig transport som tar deg til fantastiske steder som Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril og selvfølgelig Lisboa.
Vi er innen rekkevidde fra Lisboa og har gode forbindelser fra Sintra sentrum. Vi tilbyr også en transporttjeneste til og fra Lisboa flyplass og jernbanestasjonen.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Australia, Par, 25-30

Fasiliteter

 • Brettspill
 • Frokost er ikke inkludert
 • DVD-er
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Surfiberia Located at Avd Antonio Garcia de Castro 34, Praia das Macas, Colares, Sintra.
Surfiberia
Portugal
Sintra Colares 2705-297 Avd Antonio Garcia de Castro 34, Praia das Macas, Colares
89% 28
38.8279069 -9.4671034
Surfiberia
    Ledige rom     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad