X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Surtees

94 Warwick Way, London, England

77%Rangering

 • 60%Verdi for pengene
 • 60%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 80%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Surtees Guesthouse en vennlig velkomst er alltid trygg på dette familiedrevne pensjonatet, som tilbyr rimelig overnatting sentralt i London.

Gjestehuset ligger beleilig til i nærheten av Victoria Station som ligger kun 5 minutters gange unna. Store bussrutene er også i nærheten som er den Gatwick Express.

Alle Londons store attraksjoner er bare en kort tur unna, og du vil finne attraksjoner som Buckingham Palace, Big Ben, Tate Gallery og No 10 er lett tilgjengelige.

Vi er veldig stolte av å kunngjøre at Surtees Guesthouse har blitt tildelt Westminster nummer en pris for den beste innkvarteringen i Bloom. Besøk oss og se hvor vakker vår gjestehus virkelig er.

Vi har 10 rom, bestående av to doble bad, ett dobbelt grunnleggende, en tvilling, bad, to trippel suite, en trippel grunnleggende, en quad enkel (som sover 5), og to quad ensuite (en som sover fem og en som sover 6 ).

Hvis du er en familie på fem eller seks personer, ta kontakt med oss ​​slik at vi kan hjelpe deg med å velge rommet mest egnet for deg!

*** PLEASE NOTE ***
Våre avbestillingsregler er 48 timer (2 dager). Hvis du ønsker å avbestille din reservasjon vennligst gi oss beskjed 48 timer før den første dagen av reservasjonen, ellers vil du bli belastet som ikke møter som tilsvarer en natts opphold.
100 prosent av den første natten vil belastes ved reservering og kan refunderes.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Hvis du bærer poser, virker det litt disingenuous å si at Surtees er "close" til undergrunnen. Men er ganske hyggelig på tur (når du ikke er bærer 60000 pounds av bagasje). Ansatte var nydelig, rommet var rent og romslige (med unntak av den mikroskopiske badet) og alt fungerte. Jeg vil definitivt anbefale denne sted og bo her igjen!
  Les mer
   Anonym, USA, Par, 25-30

Fasiliteter

 • Frokost inkludert
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • Haardrogers


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Surtees Located at 94 Warwick Way, , London.
Surtees
England
London Victoria London SW1 V1SB 94 Warwick Way
77% 72
51.4913106 -0.1428222
Surtees
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc