X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Suter Inn Hotel

Aleea Suter no.3, Buchuresti, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
*** Ligger i Bucuresti sentrum, på 5 minutter med bil fra Unirea Square og The House of Parliament, ved siden av den vakre Carol Park, er Hotel Suter Inn stolt av å være godt besøkt hotellet for sin sentrale adresse, rolig beliggenhet, kvalitet på tjenestene, ny og moderne design av rom og en vennlig og hjelpsom stab. Frokost er valgfritt og serveres gjennom catering. Eiendommen tilbyr smørbrød, juice og kaffe. Frokostrommet er åpent starter med 7 am
I løpet av dagen kan du tjene alkoholholdige og alkoholfrie drikker som vin eller øl, samt kaffe og smørbrød. Hvis været er fint at de kan bli servert utenfor, på den vakre terrassen. Lunsj og middag kan bestilles fra catering.
Alle rommene er utstyrt med farge-TV, gratis kabel-TV, trådløst internett og klimaanlegg.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Business centre
  • Faksservice


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Suter Inn Hotel Located at Aleea Suter no.3, , Bucharest.
Suter Inn Hotel
Romania
Bucharest NA Aleea Suter no.3
0% 0
44.4176971 26.0923254
Suter Inn Hotel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc